Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség, a nőm megcsal! Saját magával. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nem vagyok kispályás, huszonöt éve átlagban havi egy nőm legalább volt.De a mostani, gyakorlatilag kiborít.Egyszerűen nem képes megszólalni szex közben, hogyan lenne jó, hanem öt percen belül a csiklóját dörzsöli. Sohasem volt senkinél ilyen, legfeljebb az utolsó percekben. De olyan semmiképpen sem,hogy minden második örömszerzési kísérletem női maszturbálásba torkolljon. Dobnám a fenébe,ha nem lennék szerelmes. De így meg szabályosan parázok már az együttlétek előtt.2020. febr. 9. 01:00
11/16 A kérdező kommentje:
Az előző kommentből kimaradt egy nem.
Egyébként,voltam többször szerelmes,de viszonzottan egyre tudok csak megesküdni.
Az elhasznált partnermennyiséget illetően,mentségemre legyen szólva: nem a dicsőségre hajtottam,de az ágyban szeretek ismerkedni.
2020. febr. 9. 07:57
12/16 anonim válasza:
A nők éppen úgy rászoknak az önkielégitésre mint a fiúk.
Arról pedig nehéz leszokni.
13/16 anonim válasza:
Tuti nagy kan vagy, bár ennyi nőből, csak most találkoztál ilyennel.... Hát a nagy számok törvénye alapján, ez nem lehetséges, itt valami kamu, de mindegy is. Szóval, van ilyen sajnos ilyen nővel éltem 9 évig. Amúgy ha minden másban normális, akkor ezen annyira ne akadj be...
14/16 anonim válasza:
Jezus .te nem szoktak kukit verni .a maszturbalcio nőknél is természetes akkor is ha van pasink ..
26N
15/16 anonim válasza:
14-es nem érted..... Ez olyan, mint ha sex közben verné magának. Az azért nem ugyan az, mint a maszturbáció.
16/16 anonim válasza:
Nekem is furcsa nőként, kérdező. Engem is zavarna, ha pasi lennék.
Nálunk a barátom szokta csinálni nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!