Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha van barátom de ki szeretném próbálni lánnyal?
Az a srác akivel együtt vagyok, életem szerelme. Szeretném vele leélni az életem, de fiatalok voltunk amikor összejöttünk, és habár smároltam előtte a barátnőimmel poénból bulikban, nem tudtam magam soha IGAZÁN kipróbálni. Hisz ők a barátnőim voltak, és semmit nem éreztem irántuk.
Mióta együtt vagyunk ezt se tehetem, mert szerinte megcsalás.
Persze senki se tudja, hogy nem vagyok biztos az irányultságomban, de engem ez kezd belülről felemészteni. Ha filmet nézünk mindig a lányokat nézem, és annyira izgat a dolog. Pedig egyébként a barátommal is nagyon jó a szex, és szerelmes vagyok, tényleg. Magamat viszont annyira megkérdőjelezem. Vele ez halott téma, nem tudok beszélni vele erről. Mit tegyek?
Mióta vagytok együtt a barátoddal?
Lehet azért jött ez elő nálad mert úgy érzed túl hamar "állapodtál meg".
De ha szerelmes vagy akkor nem éri meg ezt kockáztatni.
Esetleg online kereshetsz valakit, akár itt, akivel át tudod beszélni ezt a szexualitás dolgot.
Viszont szerintem, sajnos, vagy nem sajnos,nem fog elmúlni ez a vágyad amíg nem próbálod ki, de lehet utána sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!