Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tegyek, ha van barátom de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha van barátom de ki szeretném próbálni lánnyal?

Figyelt kérdés

Az a srác akivel együtt vagyok, életem szerelme. Szeretném vele leélni az életem, de fiatalok voltunk amikor összejöttünk, és habár smároltam előtte a barátnőimmel poénból bulikban, nem tudtam magam soha IGAZÁN kipróbálni. Hisz ők a barátnőim voltak, és semmit nem éreztem irántuk.

Mióta együtt vagyunk ezt se tehetem, mert szerinte megcsalás.

Persze senki se tudja, hogy nem vagyok biztos az irányultságomban, de engem ez kezd belülről felemészteni. Ha filmet nézünk mindig a lányokat nézem, és annyira izgat a dolog. Pedig egyébként a barátommal is nagyon jó a szex, és szerelmes vagyok, tényleg. Magamat viszont annyira megkérdőjelezem. Vele ez halott téma, nem tudok beszélni vele erről. Mit tegyek?

2020. jan. 6. 14:16
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Mégis mit akarsz ezen megbeszélni vele? Másik emberrel szexuális dolgokat kipróbálni, megcsalás. Az mindegy, hogy nő vagy féri.
2020. jan. 6. 14:28
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Mindenképp ki kell próbálni.Csak akkor lehetsz biztos a szexualitásodban ,ha mindegyik oldalt próbáltad.
2020. jan. 6. 14:38
 3/10 anonim ***** válasza:
78%
És ezek után csodálkoznak, hogy sok meleg miért nem akar biszexekkel kezdeni.
2020. jan. 6. 16:19
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Tisztességtelen lenne... Ha megteszed, megcsalod őt, és joggal el fog hagyni! Utána késő bánat... Maximum úgy lehetne, ha esetleg ő is biszex, és belemenne egy hármasba...
2020. jan. 6. 18:28
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom tisztában vagy a megcsalás szó jelentésével... Ha igen, egyértelmű, mit (ne) tegyél!
2020. jan. 6. 19:04
 6/10 A kérdező kommentje:
Tényleg nem szeretném megcsalni. Csak magammal szeretnék tisztában lenni.
2020. jan. 7. 13:34
 7/10 anonim ***** válasza:
87%
Mi van akkor, ha titokban kipróbálod. Ha nem jó lánnyal és nem kötöd a fiúd orrára, akkor semmi gond, tisztában leszel saját magaddal. De ha jó lesz, esetleg jobb is mint a fiúddal, (erre van esély, mert a filmek nézése közben is jobban érdekelnek a lányok) akkor mit csinálsz? Ott hagyod a fiúdat egy jött-ment kapcsolatért, vagy élsz mellette úgy, hogy szex közben mindig egy lányról álmodozol? Persze, ha nem próbálod ki, akkor is sokára fogod kinőni a vágyadat. Szerintem akármit is csinálsz, csak rossz megoldás létezik, legfeljebb a rossz mértéke más és más.
2020. jan. 7. 15:30
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
egy harmasban nem lenne benne?
2020. jan. 7. 18:28
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Mióta vagytok együtt a barátoddal?

Lehet azért jött ez elő nálad mert úgy érzed túl hamar "állapodtál meg".

De ha szerelmes vagy akkor nem éri meg ezt kockáztatni.

Esetleg online kereshetsz valakit, akár itt, akivel át tudod beszélni ezt a szexualitás dolgot.

Viszont szerintem, sajnos, vagy nem sajnos,nem fog elmúlni ez a vágyad amíg nem próbálod ki, de lehet utána sem.

2020. jan. 10. 02:06
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem, nem lenne benne 3-asban,nagyon féltékeny:( Lánnyal se
2020. febr. 8. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!