Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért fantáziálok folyton...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fantáziálok folyton arról, hogy megcsalom a páromat?

Figyelt kérdés
Ő az első komoly kapcsolatom és nagyon szeretem őt és ő is engem, mindent megad nekem, az ágyban is, nem szoktunk veszekedni, amikor viszont nem vele vagyok rengetegszer fantáziálok más srácokról és a pillanat hevében sokszor úgyérzem meg is tudnám tenni, de miután elélveztem szörnyen szégyellem magam és megfogadom soha nem teszek ilyet. Utána viszont ismét előjönnek ezek a gondolatok. Mit tegyek? Nem tudnék fájdalmat okozni a barátomnak. Nem érdemli ezt meg.

2020. jan. 3. 00:00
 1/8 anonim ***** válasza:
58%
Are you ribi?
2020. jan. 3. 00:05
 2/8 A kérdező kommentje:
Legalább egy kommentelő jobbnak érezheti magát miattam.
2020. jan. 3. 00:19
 3/8 anonim ***** válasza:
93%
Inkább örülj, hogy egy szerető párod van... Nem volna szép, ha megtennéd!
2020. jan. 3. 00:21
 4/8 A kérdező kommentje:
Tudom. Régen azt hittem, hogy az ilyen embereknek nincs lelkiismeretük, nem szeretik igazán a párjukat. (Akik így elárulnak egy embert.) De mi van ha én is csak egy ribi vagyok a lelkem mélyén?
2020. jan. 3. 00:26
 5/8 anonim ***** válasza:
88%
Hogy mi vagy, azt neked kell tudnod! De ha az vagy, akkor ne hitegesd tovább a párodat, mert az tisztességtelen!
2020. jan. 3. 01:15
 6/8 anonim ***** válasza:
69%

figyelj, ő még csak az első kapcsolatod, nem kell vele maradni, élj egy kicsit, ha ez a vágyad

ha akarsz más fiúkkal lenni, akkor előtte szakíts vele és azzal lehetsz, akivel akarsz

de sejtem, hogy nem akarsz szakítani, mert jól megvagytok szeretetben, de arra akartam kilyukadni, hogy első komoly kapcsolatnál nem olyan különös, hogy kíváncsi vagy még másokra

22l

2020. jan. 3. 01:42
 7/8 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem nem egyszerű normális embert találni, HA úgy gondolod ő hűséges vedd tudomásul ezeket a vágyaid, de ne foglalkozz velük, hanem maradj te is hűséges szerintem.
2020. jan. 3. 10:40
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodj meg, kérdező! Nem vagy egyedül!

Hallottad -e már ezt a kifejezést poliamoria?

Ez nagyjából annyit tesz több szerelműség! Poliamór emberek alatt olyanokat értünk, akik több emberbe is képesek szerelmesek lenni, vagy több embert is kívánni egyszerre…

Én is tagja vagyok egy ilyen csoportnak a facebbok -on. És bármilyen hihetetlenül hangzik, rengeteg a női tag a csoportban.

Én azt mondom gyere és csatlakozz, írj és megírom hogy találod meg ezt a csoportot.

Itt megértő közegre találsz :)

2020. febr. 2. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!