Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fantáziálok folyton arról, hogy megcsalom a páromat?
figyelj, ő még csak az első kapcsolatod, nem kell vele maradni, élj egy kicsit, ha ez a vágyad
ha akarsz más fiúkkal lenni, akkor előtte szakíts vele és azzal lehetsz, akivel akarsz
de sejtem, hogy nem akarsz szakítani, mert jól megvagytok szeretetben, de arra akartam kilyukadni, hogy első komoly kapcsolatnál nem olyan különös, hogy kíváncsi vagy még másokra
22l
Nyugodj meg, kérdező! Nem vagy egyedül!
Hallottad -e már ezt a kifejezést poliamoria?
Ez nagyjából annyit tesz több szerelműség! Poliamór emberek alatt olyanokat értünk, akik több emberbe is képesek szerelmesek lenni, vagy több embert is kívánni egyszerre…
Én is tagja vagyok egy ilyen csoportnak a facebbok -on. És bármilyen hihetetlenül hangzik, rengeteg a női tag a csoportban.
Én azt mondom gyere és csatlakozz, írj és megírom hogy találod meg ezt a csoportot.
Itt megértő közegre találsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!