Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alázás, kötözés, mélytorok és hasonlók nektek gáznak számítanak?
Figyelt kérdés
Te mit szólnál ha ezt akarná a szexpartnered vagy párod? Kort is írjatok.2020. ápr. 16. 10:36
31/34 anonim válasza:
Én úgy értelmeztem, hogy gáz-e, hogy mások ezt csinálják. Akkor lenne az, ha nem beleegyezéssel menne.
Természetesen a legtöbb embert ez nem érdekli, nem izgatja, nincs ezzel gond. (Mondjuk hogy miért kell az embert lepontozni, akit ez izgat, azt nem értem.)
32/34 anonim válasza:
Eh, mondjuk lehet ezt kérdezte, nem tudom. :D Itt mindenki le van pontozva, mindegy mit ír. De amúgy minden kérdésnél ez van.
33/34 anonim válasza:
Jobban megnézve tényleg azt kérdezte, hogy én benne lennék-e. Szóval sorry.
Én amúgy nyilván igen, de teljesen normális, hogy te nem.
34/34 anonim válasza:
Én nagyon kipróbálnám igényes, helyes, normális sráccal. Ha én lehetnék a szub. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!