Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
DTR42 kérdése:
Hogyan lehet gyakorolni a mélytorkozást?
Figyelt kérdés
18p2020. ápr. 2. 21:11
1/11 anonim válasza:
Kisebb segédeszközzel, szép lassan kell szoktatni a torkot, hogy ne öklendezzen. Van, akinek csak bizonyos pózban, pl. oldalt fekve megy igazán mélyre, kísérletezni kell.
3/11 anonim válasza:
keress valakit és gyakorolj rajta. Csak ne ijedj meg ha a fejed lenyomja fulladásig.
vagy próbáld ki a lábfejével előbb.
4/11 anonim válasza:
A garatreflexed kell kikapcsolni, legyőzni magadban. Az ujjad is megfelel erre a célra akár. Ettől még ne keseredj el ha nem fog menni - mert nem megy mindenkinek bármennyit is gyakorol.
Egyébként ha majd megy is - okosan válassz partnert, olyat aki maximálisan figyel rád, a mélytorkozás nem a hülyék "játéka".
5/11 anonim válasza:
Nahát, micsoda véletlen, én pont a mélytorkoztatást szeretném gyakorolni :)
6/11 anonim válasza:
Remelem a kategória ellenere nem zavar ha nokent valaszolok :) en ugy tanultam meg hogy talaltam egy jo pozit ahonnan konnyebb mélytorokra venni aztan a tanultakat kiterjesztetten kesobb mas pozikra is :) nekem ami bevalt: a srac fekszik az agyon, te ellentetes iranybol (mintha franciáznatkk csak epp nem fekszel rajta hanem ulsz mellette) veszed be a szadba a farkat, igy sokkal konnyebb melyebben bevenni.
7/11 anonim válasza:
Csatlakozok az utolsó válaszadóhoz, szintén nőként :) Nekem is ugyanebben a pozicióban megy a legjobban(na meg persze a legmélyebbre :) ).
9/11 anonim válasza:
Sziasztok!
18 cm farok
46-os lábam van.
Aktív vagyok.
Sokan kapták be tövig nekem
10/11 anonim válasza:
Rajtam lehet gyakorolni
Egyedül lakom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!