Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Alázás, kötözés, mélytorok és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alázás, kötözés, mélytorok és hasonlók nektek gáznak számítanak?

Figyelt kérdés
Te mit szólnál ha ezt akarná a szexpartnered vagy párod? Kort is írjatok.

2020. ápr. 16. 10:36
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
75%
Azonnal neki állnék és csinálnám vele😄 f23
2020. ápr. 16. 10:43
 2/34 anonim válasza:
75%

Volt benne részem, de nem parommal ha em szex partnerrel. A párommal akit szeretek azzam egyszerüen nem megy. Se a dominsáns se a megadó szerep.

De szex kapcsolatban ment, durvábbakat is csináltunl ennél. Kalandnak jó volt, izgmas, de ennyi.

Ha párom kérné furcsállnám, hiaba volt már benne részem. Szerelmesek vagyunk, nem szeretnék ilyez csinálni vele.

2020. ápr. 16. 10:58
 3/34 anonim ***** válasza:
84%
Számomra nem gáz, mivel én szeretem.
2020. ápr. 16. 11:39
 4/34 anonim ***** válasza:
85%
Én kipróbálnám :) Miért is ne. Max nem jön be és nem lesz több ilyen.
2020. ápr. 16. 11:41
 5/34 kovpet ***** válasza:
77%
Dehogy gáz, a legjobb. Bár a mélytorkot nem hiszem, hogy sokan meg tudnák csinálni.
2020. ápr. 16. 12:02
 6/34 anonim ***** válasza:
84%
Kikötözés simán, alázás korlátok között, mélytorok nem. 28f
2020. ápr. 16. 12:12
 7/34 Béla211 ***** válasza:
55%
Párommal melytorkot mind a ketten csináljuk a másiknak. De ezt azert óvatosan és rákeszülve. Az ilyen a lázas folytatás bilincselest ő csinálja nekem. Vissza felé ez nem működik mert a párom ezt nem kedveli. 34
2020. ápr. 16. 12:35
 8/34 anonim ***** válasza:
14%
Nem gáz, übergáz. Még gázabb, hogy a fiatalok körében már kb természetes. Jah, hát csak szoftosan. Persze azt senki sem tudja megmondani, hogyan lehet "szoftosan alázni". Szerintem divatfasság az egész. Mindenki nagyon menőnek érzi magát emiatt meg a fétisei miatt. Csináljátok csak, lesz*rom. De ha a párom ilyen baromsággal jönne nem alázást kapna hanem a tatyóját, hogy pakoljon. Mentális betegekkel nem osztom meg az életem. Jöhetnek a mínuszok de számomra egy egészséges ember SOHA sem volna képes szándékosan ártani valaki másnak főleg nem annak akit (papíron) szeret vagy kedvel annyira, hogy megossza vele az ágyát. Aki meg még élvezi is abban nincs se empátia se lelkiismeret. Ezek meg a megfelelő mentális betegségeknek a nagyon jellemző tünetei.
2020. ápr. 16. 12:46
 9/34 anonim ***** válasza:
83%
Érdekesek az eddigi válaszok. Én pont, hogy csak a páromnak engednék ilyet, idegen pasinak, akihez nem köt semmi érzelem, biztos hogy nem. Amit én megalázónak tartok, azt egyébként nyilván nem engedném, de sok mindent engednék olyannak, akit szeretek.
2020. ápr. 16. 13:07
 10/34 kovpet ***** válasza:
68%
# 8: Ártani? Te nem érted ennek az egésznek a lényegét.
2020. ápr. 16. 13:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!