Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell profin mélytorkozni?
Jelenleg van barátom, mindegyik aktusunkban mélytorkozom őt. Már az első szex közben os megmutattam neki, hogy mennyire imádom, ha mélyen ledugja a torkomba. Nyilván ez is közrejátszott, hogy még mindig együtt vagyunk, adhatok pár tippet.
- Tátsd nagyra a szád. Ha nem megy eléggé, akkor húzd rá az ajkaidat a fogsorodra (mintha egy fogatlan öreget akarnál utánozni).
- A könnyeket és a nyálat ne tartsd vissza!
- A farok görbüléséhez válasszatok pózt (pl. ha lefelé görbül, térdelj le a srác elé, miközben ő kétlábon áll. Ha felfelé görbül a farka, akkor fektesd őt hanyatt az ágyon, majd 69 pózban feküdj a hasára, kapd be a makkját, végül a száddal kússz végig a farkán a tövéig, s eközben a farka már le is ért a torkodon).
- Ilyenkor ne is próbáld kényeztetni a farkát a nyelveddel, azt talán mozgatni sem fogod tudni.
- Amíg nem vagy profi, sokszor fog közbeszólni a gag-reflex, ez ellen se küzdj. Csak engedd vissza a farkát a torkodból a szájüregbe, amikor már nem bírod lenn tartani. Egy másodperc múlva ismét elnyelheted teljesen.
- Amíg nem vagy profi, mindig tudasd ezt a partnereddel. Ez nem lesz ciki, a legtöbb aktív bájosnak tartja a kezdő mélytorkozókat. De a kezdetekben ne engedd, hogy vadul keféljék a torkodat, mert egyrészt napokig fájhat utána, másrészt elmehet a kedved az egésztől!
- Azt nem tudom, hogy az öklendezési reflexet mennyire lehet kiiktatni, de én mindig jobban és jobban tudom már kontrollálni. Az én torkomat a pasim már dughatja vadul is, saját kedve szerint.
- Mikor okésnak érzed a folyamatot, mindkét tenyeredet ráteheted a partnered fenekére. Így nem csak simogatod őt, de tolhatod is az egész testét magadba (én a karjaimmal ölelem át teljesen a pasim derekát, az is tök szexi.)
- Ha úgy döntötök, hogy a torkodba fog élvezni, akkot se félj öklendezni. Ez valamennyire mindig váratlan lesz, a mennyisége is változó, eleinte nem könnyű csak simán lenyelni (meg hát, valaki amúgy sem szokta lenyelni).
Remélem, segítettem valamennyit :)
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!