Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kipróbálnám a meleg szexet, viszont senkivel nem tudom, mert ahol lakok egyáltalán nincs meleg. Milyen érzés, és hol találhatnék erre egy partnert?
Nagyon rossz érzés én is így vagyok sajnos. Próbálkozz meleg társkereső oldalakon. Planetromeo vagy hotbull. Hátha.
18/f
Honnan tudod, hogy ahol laksz, egyáltalán nincs homo- vagy biszexuális? Rólad mindenki tudja, hogy kipróbálnád a meleg szexet? Gondolom, nem... Nos, valószínűleg másokkal is így van, tehát még jó páran lakhatnak ott, akik kipróbálnák, csak éppen nem tudod róluk. Ha meg a településen valaki történetesen meleg lenne és te tudnád ezt róla, feltehetőleg mások is tudhatnák, és akkor éppen ez zavarna téged, hogy hogyan találkozhatnál vagy szexelhetnél valakivel, akiről tudják, hogy meleg.
Leginkább azt kellene eldöntened, hogy mit keresel pontosan.
Felmentést, amiért nem találsz partnert? (Hiszen nem is igazán keresel, mert ha keresnél, bőven akadna.) Levelezőtársat, aki szaftosan írogat neked arról, hogy "milyen érzés"?
Vagy az utat keresed, ahogy valóban kipróbálhatnád? Tegyél érte! Ha Magyarországon élsz, a legtávolabbi megyeszékhely se lehet tőled messzebb, mint 100 km...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!