Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Egy meleg passzív férfinak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy meleg passzív férfinak milyen érzés a szex nővel?

Figyelt kérdés
Közeledem a 30 felé és arra gondoltam, hogy legalább ki kéne próbálni, hogy milyen.
2020. ápr. 9. 14:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan jó lehet. Én aktív vagyok, de nekem is egyre sűrűbben megfordul a fejemben a dolog. Nyilván nem tiszta melegek vagyunk, de mondjuk kár skatulyázni magunkat.
2020. ápr. 9. 15:10
 2/4 A kérdező kommentje:
Engem csak kíváncsiság szintjén érdekel a dolog
2020. ápr. 9. 15:13
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Egy aktív esetén még elméletileg el tudom képzelni, hogy működne a dolog, ha nagyon odakoncentrál, vagy éppen másra koncentrál közben. Egy valódi passzív viszont még egy másik férfinek sem igazán tudja betenni, szóval eléggé hihetetlennek hangzik, hogy egy nőre felálljon neki, és úgy csinálja vele, mint egy heteró férfi...
2020. ápr. 10. 12:10
 4/4 anonim ***** válasza:
83%
Utolsóval értek egyet én passzívként fiút se bírok dugni nem hogy csajt.
2020. ápr. 10. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!