Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1x análisan felhelyeztem magamnak valamit, ami miért volt ennyire jó érzés?
Figyelt kérdés
Régebben csináltam, és bár undorítónak találom, de közbe annyira jó érzés volt mint konkrétan semmi, ez mitől lehet?2020. márc. 6. 17:45
1/5 anonim válasza:
Attól van hogy forró vagy mint az olvadt vas.
2/5 anonim válasza:
Azért mert a fenéknél is sok idegvegzodes van, ami miatt jó érzés tud lenni ott simogatni. Továbbá a prosztata ingerlésével erekció és orgazmus is érhető el. Szóval az h jó érzés volt az szinte nem kérdés, persze fájni is tud, ha a lyukad nem nyílik meg.
3/5 anonim válasza:
Azért mert a prosztata ingerlése adja a legjobb elélvezési érzést.Masztinál,szexnél is ez adja ,csak más ingerlés váltja ki.Kicsit hosszabb az izgatási mód ,idáig.
5/5 anonim válasza:
A prosztatád miatt volt baromi jó érzés, nekem pl. volt egyszer egy száraz orgazmusom egy végbélkúptól. Nagyon durva. 28/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!