Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/17 anonim válasza:
Leírhatatlan, mert már régi vágyam volt.
Persze először furcsa érzés, vagyis inkább szokatlan, de ahogy belejössz annál jobb. ;)
2/17 anonim válasza:
Nagyon féltem, hogy nem jól csinálom és csalódást okozok. Igaz a mondás, hogy gyakorlat teszi a mestert. Minél többször csinálod egyre jobb leszel. Ma már imádom csinálni a férjemnek
3/17 anonim válasza:
Először nagyon furcsa, de már régóta szerettem volna kipróbálni. Most viszont azt szeretem a legjobban ha a számban durran el.
4/17 anonim válasza:
Nagyon jó volt... Leírhatatlan érzés, hogy tudom azt, hogy a partneremnek azért jó, mert én szopom neki... Baromi jó érezni, a partner minden rezdülését, érezni ahogy egyre jobb, és jobb neki, és végül érezni ahogy elélvez...
Fantasztikus...
És azóta is imádok szopni, főleg fiatal fiúkat!, 18 körülieket, esetleg alattiakat...
5/17 anonim válasza:
Nekem még nem volt szerencsém hozzá, de azal a korosztályal mint a *4-es, szivesen kipróbálnám.
Izgat maga az a dolog, hogy milyen lehet nem a sajátomat a kezemben tartani, meggyurmázni, stb stb.
6/17 anonim válasza:
nekem még nem volt ilyenben részem, de már vágyok hogy egy sráccal legyek. 23F
7/17 anonim válasza:
nagyon élveztem először a számba venni
8/17 anonim válasza:
Az volt a beteljesült álom. Már nem is reméltem hogy nekem is sikerül leszopni egy szép faxt.
9/17 anonim válasza:
Azt nem tudom,mert még nem csináltam, de,ha valakit érdekel engem lehetne.(50s pasi)
10/17 anonim válasza:
Arra nincs is szó, hogy milyen jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!