Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/17 anonim válasza:
Nagyon jó érzés volt és neki is!
12/17 anonim válasza:
Van itt olyan aki benne lenne egy oda vissza alapú orálban? Én 22 vagyok, kortól függetlenül keresek.
Budapest mellett lakom, Budapestit keresek.
Várom leveled.
22F
14/17 Csakidősebb válasza:
Én is csinálnám szivesen!!!
(29p)
15/17 anonim válasza:
Fura és eufórikus élmény egyszerre. Egy igazi férfi hímtagja csúszkált a számban. Sokat számított, hogy szerelmes voltam belé es kívántam a testét. Nem terveztük hogy a számba élvez, de már nem akartam leállni és nem bántam meg. A barátom nem volt hálátlan az improvizálásomért.
16/17 anonim válasza:
Nagyon jó volt.
Főleg hogy kölcsönösen történt.
Furcsa volt hogy egy pénisz volt a számban és egyre jobban dagadt.
Finom volt és kellemes volt a mérete.
17/17 anonim válasza:
Nagyon jó volt, hogy éreztem, egyre feszesebb és keményebb. Jött előváladék is rendesen, de a vége volt a legjobb, amikor lüktetve telelőtte a számat sűrű spermával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!