Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok a farkatokról képeket cserélni idegenekkel?
Figyelt kérdés
Sok ilyen kérdésnél látom hogy sok a kamus meg hogy már "megunták", mindenki így van ezzel?2020. ápr. 14. 20:21
12/20 anonim válasza:
Szoktam és szívesen is teszem.
14/20 anonim válasza:
Én küldök, de nem kérek cserébe.
16/20 anonim válasza:
Nekem küldhettek képet szivesen nézem más farkét és véleményt is mondok. A kis farkamrol nem szivesen küldök képet.
17/20 gayjano59 válasza:
Én szoktam ha kérnek akár e-mailen is meg popsimról is
18/20 anonim válasza:
én is szívesen cserélgetek. de azért az jó, ha van a fotóban valami fantázia is. mondjuk csere után tribute egymásnak. :)
20/20 anonim válasza:
Régebben nem küldtem, de szívesen megnéztem. Aztán csak cserében. Ma meg miért is ne küldenék? Mi bajom származna belőle? És nem baj, ha a kérés ellenére nem küld.
Ma is szívesen mézek, "bizonyos" közösségi oldalon meglepően sok van. Persze meztelen teljes alakos képet soha nem küldök! (és ma már elég jól fotózom, hogy előnyösebbnek látszódjék. ;) Ennek ellenére volt, hogy azt írta, h "tücsökfxx-ú"! Tök jól eltalálta a lényeget, tetszett amit írt, pedig bosszantani akart. Hidd el, van, akinek ez, van, akinek meg az tetszik. Nincs itt semmi baj. ha nem tetszik, ne nézze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!