Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, élnétek az alábbi lehetőséggel?
#9 05:14
Azt írod, hogy tényről volt szó de ez nem jellemzi jól az eredeti kommentedet. Egyrészt ott azt írtad hogy a HIV+-ok 90% meleg, ami nem igaz másrészt nem véletlenül lett moderálva a kommented. Teljesen más hangnemet használtál, mint most.
"Te most egy olyan felelőtlen dolgot védesz, ami már túlmegy egy határon és veszélyes mindenki egészségére"
Én a te kritikádat találtam rossznak és az ellen érveltem, nem konkrétan a kérdező álláspontját támogatom.
"Ezt azért cáfolnám [hogy a férfiak nagy része dugná a fél várost ha tehetné], ezzel egyaránt a Te tetteid nem lesznek egyből ártalmatlanok mert mások is csinálják."
Nem mondtam hogy valaki tettei ártalmatlanok lesznek csak azért mert mások is csinálják. Annyit állítottam, hogy ha a nők is úgy viselkednének szexuálisan, mint a férfiak és a terhesség veszélye sem fenyegetne akkor közel ugyan olyan arányban használnának óvszert a heterók is, mint a melegek.
"Kínosan próbálod mentegetni ezt a perverziót, de nem hibáztatlak haver, stb stb stb."
Értelmetlen személyeskedned, nem érdekel. Másrészt engem nem vonzanak a kérdező által leírtak, nekem továbbra is a te eredeti (és nem véletlenül törölt) kritikáddal volt problémám.
"Ezt azért cáfolnám [hogy a férfiak nagy része dugná a fél várost ha tehetné], ezzel egyaránt a Te tetteid nem lesznek egyből ártalmatlanok mert mások is csinálják."
Ha egy nő odamenne 10 random férfihoz, hogy szeretné lecumizni őket, vagy arra vágyik, hogy dugja szét, hány hetero pasi kergetné el?
#12 14:10
Nekem írod? Szerintem nem sok. Pont azt mondom, hogy nem hiszem hogy ez az arány nagyban különbözne attól ha egy srác mondaná ezt egy melegnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!