Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 évesen élnétek a lehetőséggel?
22 éves vagyok, volt már egy 4 éves kapcsolatom,de ennek ellenére nem mondanám magam túl tapasztaltnak az ágyban..
:) jó volt a szex, de túl sok új dolgot nem próbáltunk ki. Mindegy.
Most úgy tűnik lenne lehetőségem egy 26 éves tapasztalt nővel szexelni, akit több éve ismerek, ráadásul nagyon tetszik és meg is értjük egymást, sokat beszélgetünk, a közös hang és szimpátia megvan.
Adja a jeleket, hogy ő is benne lenne.
Egyszerűen látom rajta és van egy olyan érzésem hogy nem semmi lehet az ágyban. Nagyon megmozgatja a fantáziám.
Ti élnétek a lehetőséggel?
Ha pasi lennék akkor még szép, h élnék vele. Hülye lennél kihagyni, ha a nő is benne van.
L
Remélem lessz eszed!?
Mire vársz?
Erre csak azt tudom mondani hogy igen,igen és igen,én régebben több ilyen lehetőséget is el lőttem mert egy beszari voltam,de mostmár ez változott,ha lesz ilyen lehetőségem már pedig lesz biztosan élni fogok vele.
Sok sikert :-)
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!