Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40-es férfiak, ha egy 20 év körüli lány nagyon tetszene nektek és meg is kaphatnátok, de kiderülne, hogy szűz, visszautasítanátok, vagy élnétek a lehetőséggel?
Köszi a válaszokat, ment a zöld.:)
A kérdés amúgy az Amerikai szépség kapcsán merült fel bennem, ahol ugye ez volt a szituáció és a főszereplő ezért nem feküdt le a 18 éves lánnyal, akiért odavolt.
Velem pedig szintén ilyesmi volt a helyzet, bár valamivel idősebb voltam, de nálunk megtörtént.
örömmel venném, és nagyon vigyáznék rá, hogy az első élménye csodálatos legyen
40/F/Budapest
Érdekes, hogy azt írjátok, még örülnétek is.
Akivel én voltam (kapcsolat volt) annyira nem lelkesedett és furcsállta is. Persze figyelt rám, de én úgy éreztem, hogy inkább kellemetlen volt neki a dolog...
Figyu, ezzel csak az a baj, hogy, ha olyan 40-est fogsz ki, akivel az asszony rég volt és ki van éhezve az első 10 percben ellövi magát izgalmában, hogy végre nőhöz ér és ráadásul fiatalhoz...
Kár rájuk az idő.
Max. 35-ig menj... hidd el, velük még érdemes kezdeni, hálásak is érte, ha 20 körül vagy és még az elsőre vágysz, ilyen esetekre ők az igazik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!