Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, élnétek az alábbi lehetőséggel?
#1 benne volt hogy 'tetszik a látvány,izgat' ha neked ebből az jött le hogy 'kutyaszarban toporgot; retkes farka' akkor veled vannak a bajok.
Ha szimpatikus korombeli srác lenne akkor igen.
#1 18:45
Na ne álszenteskedjünk. A férfiak nagy része szexuális orientációtól függetlenül halomra dugná a fél várost ha tehetné. A különbség hogy heteróknál a nők ezt kevésbé teszik lehetővé. Plusz ne mond már nekem, hogy a heteró férfiaknál szerinted azért kevésbé jellemzőbb a HIV fertőzöttség, mert hogy ők átlagban olyan felelősségteljesebbek lennének a nemi betegségeket tekintve. A legfőbb oka a gyakoribb óvszerhasználatnak az hogy a terhességet elkerüljék.
Plusz a HIV "elterjedtségének" a melegeknél még az is hozzájárul, hogy análisan jobban terjed és hogy a melegek sokkal nagyobb része jár el szűrésre így nagyobb a felderítettség.
Ha velem egykorú nagyjából a srác és bejönne, akkor nagyon szívesen leszopnám. Akárki is legyen még a számba is élvezhetne. 😉
19/F
"kutyaszarban toporgot; retkes farka"
Mi köze ennek a farkának? A retkes wc nem zavar?
Nem mindenki álszenteskedik azzal, hogy nem olyan, aki valami retkes, összehugyozott wc-ében akar bacni valami idegennel.
Rohadt gáz, hogy ez egy szint valakinél, tökmindegy, hogy hetero vagy meleg vagy gumimaci.
#6 0:20
A köze van a "retkes farkához", hogy az első válaszoló a magasröptű kommentjében arról írt. A kommentet azóta törölték, ez feltűnhetett volna.
Az álszenteskedés is másra lett értve mint amibe te most belekötöttél.
#8 2:04
Nem, az álszenteskedés nem arra volt értve, amiről te írtál. Tudom, mivel én hoztam fel az egykori 1-es kommentelőnek, akinek a kommentjéről neked nyilván fogalmad sincs.
Arról beszélt, hogy szerinte a heteró férfiak jellemükből adódva különbek és felelősségteljesebbek a nemi betegségeket tekintve. Én erre írtam hogy álszent, nem is értem, hogy te miről beszélsz.
9#
Nem. Egy tényről volt szó. Erről hivatalos papírok vannak, tudományosan bebizonyítva és alátámasztva. A HIV megbetegedések több mint 60%-át a meleg emberek tették ki, annak ellenére hogy legfeljebb a társadalom 4%-át teszik ki. Nem céloztam itt én semmiféle heteró réteggel való összehasonlításra, egy tényt közöltem a kérdezővel amit a felelőtlenséggel kötöttem össze.
Meglátszik hogy nem értetted meg, vagy csak alig, vagy felszínesen álltál hozzá a hozzászólásomhoz mert magát a lényeget nem fogtad fel - A felelősséget.
Te most egy olyan felelőtlen dolgot védesz, ami már túlmegy egy határon és veszélyes mindenki egészségére, ezzel együtt a melegek megítélését is rontja.
Egyébként mi közük van a heteró embereknek ehhez az egészhez, mert nem emlékszek hogy megemlítettem volna őket.
"A férfiak nagy része szexuális orientációtól függetlenül halomra dugná a fél várost ha tehetné"
Ezt azért cáfolnám, ezzel egyaránt a Te tetteid nem lesznek egyből ártalmatlanok mert mások is csinálják.
Kínosan próbálod mentegetni ezt a perverziót, de nem hibáztatlak haver, csináljad csak, szopogass le mindenkit nyugodtan bárhol bármikor legyen az szeméttelep, nyilvános wc, a busz hátulja stb... De semmi gond mindenki antibakteriálisat szrik, jóddal mossa a seggét és steril farokkal mászkál. Az önbecsülés az meg mi a fszom, kinek kell az mi? :DD
Nem haragszunk mi rád, de ha két lábon járó nemibetegség leszel akkor fogd fel, hogy felelősséggel tartozol mindenki iránt, mert a környezetedben mindenkire veszélyt jelentsz a saját kicsapongásaid miatt.
"Melegek, élnétek az alábbi lehetőséggel?"
Azzal a lehetőséggel élnék, hogy jól pofánverjem az idiótát aztán meg ráhívjam a rendőrséget közszeméremsértés miatt. Aki annyira gyökér, hogy nyilvános helyen veri a mikropéniszét hátha valaki lecummantja az még ennyit sem érdemel.
"Meleg biztosan nem. De egy rssz bzi biztosan. :("
Teljesen egyetértek. Csak azt nem tudom, hogy aki ilyen és ehhez hasonló kérdéseket ír ki, és ne-adj-isten a való életben is így viselkedik akkor utána miért csodálkozik, ha a viselkedésének megfelelően bánnak vele? Nem, nem azért utálnak mert meleg vagy, hanem azért mert egy "rssz bzi" vagy. Én is meleg vagyok és a hajamat tépem miattatok mert ha valahol kiderül, hogy meleg vagyok akkor a legtöbb esetben mindenki azt hiszi, hogy olyan vagyok mint ti. A hozzátok hasonló gyökerek alapján ítélik meg azokat is akik az orientációjuk ellenére próbálnak normális emberként viselkedni. Agyszart kapok tőletek. De komolyan. Vadidegenekkel akarsz szexelni? Te dolgod, senkit sem érdekel és senkire sem tartozik. Ott vannak a társkeresők, meg a magnumféle leprahelyek. Lehet menni aztán csinálni. De miért kell ezt olyan helyeken ahol heterók, kisgyerekesek, és (számotokra) unalmas és prűd melegek is belekeveredhetnek. Ennyire ki vagytok éhezve? Emeljétek fel a seggeteket és tegyetek ellene, ne égessétek az egész közösséget a kiéletlen, éretlen szexuális energiáitok miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!