Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire általános az ilyesfajta igénytelenség a bi/meleg srácoknál?
Nem rég fogadtam el, hogy biszex vagyok, fantázia szintjén uni.Gondolkodtam rajta, hogy ki is próbálom, viszont néhány itteni komment elbátortalanított. Most csak nekem van ennyire más fogalmam a normális higiéniáról, vagy csak sikerült megtalálnom az idióta kommenteket? Egyesek szerint teljesen normális ha "csokis" lesz az ujjad vagy a farkad, meg elég azt csak letörölni. De én soknak találom azt is, hogy a seggnyalás elvárt, elvégre ott még rendesen kimosás után is marad elég baktérium, és a terep előkészítésének is akad higiénikusabb módja.
Szóval, én számítok túl tisztaságmániásnak biként, vagy felesleges az aggodalmam?
A körmök csalókák lehetnek.
Kesztyüben zsindelyt bontottam, érted? Kesztyüben és kajak fekete volt a kezem még fürdés után is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!