Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz a szőrös farok?
Figyelt kérdés
Mert kaptam pár beszólást és elgondolkoztam. Rövidre vágom, de szőrösen hagyom. Erre igénytelennek, stb írtak le. Vékony, ápolt, normális embernek tartom magam, de nem gondolom, hogy a szőrös intim az igénytelen lenne. Vagy pl a hónaljban a szőr(rövidre vágva) az lenne. Tényleg minden 25 év alatti máshogy látná?2018. jan. 30. 16:49
1/20 anonim válasza:
Az enyém természetesen szőrös ás imádnám ha a pasimnak is az lenne.
2/20 anonim válasza:
Kis szőrszálak nem kellemesek amikor kielégítenek és zavaró tud lenni
Hozzátenném én se vagyok csupasz de hagyok rajta, de dzsungelt nem
3/20 anonim válasza:
Nem az. Szőrösen néz ki igazán jól.
4/20 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, a lényeg, hogy jól tudd használni. :)
5/20 anonim válasza:
Szőrösen sokkal izgatóbb, főleg a szőrből áradó szexferromonok miatt.
7/20 anonim válasza:
Szerintem a csupaszra borotvált pénisz a gáz.
9/20 anonim válasza:
Ne foglalkozz más véleményével.
Nekem dús és hosszúra megnövő szőrszálakkal áldott meg a genetika, így kénytelen vagyok hajvágóval 1-2 mm-esre nyírni. De még így is volt, aki azt mondta, csak akkor hajlandó velem lefeküdni, ha leborotválom. Én meg közöltem vele, hogy egy kósza dugás nem ér annyit, hogy utána vakargassam magam napokig, amikor elkezd kinőni újra a szőr.
10/20 anonim válasza:
A fanszőrzet nélküli ember gyermek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!