Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan mondjam el, hogy meleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el, hogy meleg vagyok?

Figyelt kérdés

A szüleim tudják, nehéz volt, de elmondtam. De még mindig magamban tarton és ez nem jó így, valakinek el akarom mondani, beszzélni róla valakivel, hogy megkönyebbüljek.

De nemtudom kinek tudnám elmondani. Minden barátom utálja a melegeket. Nem tudom mit tegyek. Van egy osztálytársam aki tetszik, sosem beszél lányokról kicsit véknyabb a hangja, de amikor a többiek olyanokrólbeszélnek néha bekapcsolódik, nem úgy hogy rendesen beszélget róla, de mond egy-két dolgot, ilyenkor olyannak tűnik mint egy hetero. Van olyan amior olyan mint egy meleg. Van amikor olyan mint egy homofób. Mit tehetnék?

2020. febr. 18. 21:36
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
A homofob "barataid"-nak minek mondanad el hogy meleg vagy? Ameddig nem vagy egyutt valakivel tok felesleges felvallalni. Mit nyersz vele?
2020. febr. 18. 21:39
 2/7 A kérdező kommentje:
De magamban semakarom tartani. Egy kicsitmeg akarok könyebbülni. Nagy teher.
2020. febr. 18. 21:41
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is csak hetero barátaim voltak középsuliban. Rólam sem mondta meg senki, illetve én is hozzászóltam meleg témákhoz. Szóval bármi lehet.

Én 20 éves koromban kezdtem ezt kibeszélni magamból. Nekem is szükség volt rá, hogy helyre rázódjak. Az már jó dolog, hogy a szüleid tudják.

Annyit javaslok, hogy óvatosan mondj bárkinek bármit is magadról. Csak annak beszélj erről, akiről biztosan tudod, hogy megbízhatsz benne. Nagyon romlott a homi világ, kevés a normális.

2020. febr. 18. 22:35
 4/7 anonim ***** válasza:
85%

Ja és senki sem utálja a melegeket, ez csak egy társadalmi kényszer, megfelelés. Senki sem akar kívülálló lenni, ezért minden ember a többséghez húz, még akkor is, ha nem az a saját véleménye.

Magyarország amúgy is egy kirekesztő, gyűlölködő ország. Mindenkit utálnak, még magukat is. Nem csoda, hogy nyugaton mindenki rühelli a magyarokat. Egész nap csak panaszkodnak, és másokat kibeszélnek. Van kivétel, de az is nagyon kevés.

2020. febr. 18. 22:40
 5/7 anonim ***** válasza:
91%
Hmm. Inkább ne kezdj suliba senkivel. Jó tanács.
2020. febr. 18. 23:14
 6/7 kovpet ***** válasza:
90%

Az ilyen sztereotip hülyeségeket mint a magas hang, felejtsd el. Ez semmit nem jelent.

Mit tehetnél? Ismerkedj melegekkel és velük szabadon beszélhetsz akármiről a témában.

2020. febr. 19. 10:00
 7/7 anonim válasza:
87%
Akár anotalkon vagy valamilyen beszélgetős alkalmazáson is kibeszélheted valakivel, hogy megkönnyebbülj picit.
2020. febr. 21. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!