Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el apámnak, hogy meleg vagyok?
Figyelt kérdés
2020. febr. 4. 17:07
1/8 anonim válasza:
"Meleg vagyok. A fiúkat szeretem. Stb."
2/8 anonim válasza:
Apu! Én jobb szeretem a kolbit a buktánál
3/8 Buran válasza:
A te apád, jobban ismered, mint mi.
Mennyi idős vagy? Milyen a kapcsolatotok? Együtt éltek? Édesanyád tudja?
6/8 anonim válasza:
Biztos vagy benne, hogy apád kifejezetten kíváncsi erre ?
7/8 anonim válasza:
Milyen válaszok ezek? Valószínűleg kiváncsi egy apa arra, hogy a fia boldog e és van e valakije..
Egyébként erre nincs jó recept. Ülj le vele vagy menjetek el valahova és mondd el neki. Persze azért nem árt ha tudod, hogy hogy áll ezzel a témával. Ha nem is sejti rólad, akkor biztos kell majd neki idő amíg feldolgozza. Nem könnyű és lehet kínos is, de ez kell ahhoz, hogy egy meleg ember önmaga lehessen és ne kelljen folyton kitérni bizonyos témák elől és hazudozni.
8/8 lsBence válasza:
Nem tudom mennyire aktuális már ez a kérdés, de azért leírom. Itt sok mindent érdemes figyelembe venni. Tett valaha bármilyen homoszexualitással kapcsolatos viccet/sztereotíp állítást? Ez esetben mindenképp ajánlott legtisztázni ezeket, de úgy egyébként is. Mond meg neki, hogy te ettől ugyanúgy a fia vagy és pont az az ember aki eddig. Nem tudsz ezen változtatni, és szeretnéd ha elfogadna. Ne rögtön az arcába vágd, lehetőleg vezesd fel. Ennyit tudtam így hirtelen mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!