Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg a fodrászok hogy közeled...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg a fodrászok hogy közeledjek felé?

Figyelt kérdés
Jovoheten pont akkor fog fogadni mikor nem lesz bent senki. Hogyan tudnék közeledni felé szexuálisan hogy ne tünjön kínosnak ha elutasít?
2020. febr. 4. 11:47
 1/9 A kérdező kommentje:

*meleg a fodrászom

Ja és nem tudja hogy én tudom

2020. febr. 4. 11:49
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
És te honnan tidod?
2020. febr. 4. 11:53
 3/9 A kérdező kommentje:
Mert az egyik ismerősömmel volt :)
2020. febr. 4. 11:54
 4/9 anonim ***** válasza:
83%
Ezekkel vigyázz, mert a meleg fodrászok mindig bújtatnak egy-két meleget maguknál, nehogy orgia legyen a vége
2020. febr. 4. 12:10
 5/9 A kérdező kommentje:
Van aki válaszolna a kérdésre?
2020. febr. 4. 12:15
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Pont úgy mintha nem a fodrászod lenne, beszélgetsz vele, 1-2 cinkos összekacsintás stb. Egyébként ha te is meleg vagy, akkor nem látod rajta hogy meleg, miért másoktól kell "leinfóznod"??? Ha tetszel valakinek akkor első kézből szerezz infót - közvetlenül az illetőtől, ahogy rádnéz, ahogy viselkedik.
2020. febr. 4. 12:37
 7/9 A kérdező kommentje:

Nem infóztam le ember xdd

Ismerősöm mondta hogy alkalmazott vele. Mutatta a beszélgetéseket is. Én pedig kaptam a lehetőségre. Egyáltalán hogy olvastad hogy én mástól kérdezősködtem utána? Okoska

2020. febr. 4. 12:41
 8/9 anonim ***** válasza:
85%
en felvennem ismerösnek es ráirnék,,ha meleg es te is nincs abban semmi gáz..ha igen akkor jo ha nemet mond ,nem jössz be neki es ennyi..
2020. febr. 4. 13:35
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
A fodrász pasikat én is szeretem!!!
2020. febr. 5. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!