Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik az egyik kollégám, hogyan közeledjek felé, vagy hogyan derítsem ki, hogy a fiúk (is) tetszenek-e neki?
Recepciós a munkahelyemen, pont nem lenne jó ha "vakvágányra" futnék.
Figyelgetem a Tindert, hátha összefutnánk meg a planet romeot is csak miatta, hogy hátha fent van. :)
Valami más módszer, hely esetleg, ahogy/ahol nyomozni tudnék?
Személyes sztori:
Én például az egyik 20 éves ismerősömről a hentai kapcsán derítettem ki, hogy elvileg heteroszexuális. 11 éves senpaiom nyaggatott, hogy láttam-e hentait (mert tudja, hogy szoktam animéket nézni), s igennel válaszoltam neki. Ő meg elmondta a 20 éves senpaiomnak ezt. xD S elkezdett ezzel kapcsolatban kérdezni a 20 éves ismerősöm, hogy tényleg ilyesmiket nézek-e.+hasonlók.. x'D Én meg felhoztam neki a yaoi (homoszexuális férf-férfi (szexuális)kapcsolatot preferáló anime) és a yuri (leszbikus női-női (szexuális)kapcsolatot preferáló anime) műfajokat, hogy azokat ismeri-e, s elmondtam neki mik ezek. Ő meg úgy reagált "fúúúúj, ki néz ilyet?", amikor megtudta mikről szólnak eme műfajok. Szóval valószínűleg heteroszexuális lehet. :-D
Szerintem vezesd rá valahogy az LMBTQ!+ témára és kérdezz rá erre-arra ártatlanul, amire kíváncsi vagy. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!