Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közeledjek felé? Hogyan lehet kialakítani gördülékeny beszélgetést?
Van egy osztálytársam, akivel sokszor összenézünk, mosolygunk. Egyszer volt egy több másodpercig tartó szemezésünk is, azt én szakítottam meg, mivel zavarba jöttem. Szerelmes vagyok belé, megfogott a személyisége. Már többször tett utaló megjegyzéseket a homoszexualitásról. Pl. véletlenül leöntöm innivalóval, röhögve mondja: "Te meleeeg" vagy pl. egyik órán odasúgta nekem poénból, hogy "Tudtad, hogy Xy meleg?" A Xy gyerekről egyáltalán nem nézné ki az ember, a viselkedése se olyan, így a feltételezés alaptalan... stb. Annyira meglepődtem a kérdéstől, hogy egy egyszerű "nem tudom"-ot mondtam.
Egyébként nem csak a beszólásokból, viselkedéséből is azt érzem, mintha kölcsönös lenne a szimpátia.
Milyen célzó/utaló megjegyzéseket tehetnék, amivel közelebb kerülhetek hozzá, de legrosszabb esetben sem esnék nagyon pofára? Milyen viselkedésbeli nonverbális jelekkel "üzenhetek" neki?
Még az bosszant nagyon, hogy amikor beszélgetnénk, egyszerűen egy "Szia. Mizu. Hogy vagy? Mi újság? Mit vettetek zy tantárgyból?" "minikomminukációnál" tovább nem jutunk. Milyen kérdéseket tehetnék fel neki egy-egy beszélgetés alkalmával, ami továbbgördíti a beszélgetést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!