Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Fiúk ti mindig lenyelitek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti mindig lenyelitek?

Figyelt kérdés

Milyen érzés a szátokban tudni az anyagát? Nem undorító? Milyen érzés lenyelni (úgy értem, milyen érzés az, ahogy lecsúszik)? Ha rossz ízű, akkor is lenyelitek? Milyen az íze?

19/f

2020. febr. 4. 12:42
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
93%
Én mindíg lenyelem.én még rosszízűvel nem találkoztam
2020. febr. 4. 12:43
 2/19 anonim ***** válasza:
93%
Én is lenyelem és nem rossz az íze.Egyáltalán nem undorító.
2020. febr. 4. 12:49
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Én csak adom a spermát de se nő se férfi nem mondta vagy célzott rá hogy rossz íze lenne vagy akár undort se láttam ott ahol mehetett szájba

Többség nem nyeli le de ha alkalmi a dolog nem is várom el

2020. febr. 4. 12:49
 4/19 anonim ***** válasza:
89%
Ha a heteroszexualitás kategóriában egy lány teszi fel ezt a kérdést, azt még megértem, de itt mi értelme? Még ha nem voltál fiúval egyáltalán, akkor is meg tudod kóstolni, hiszen van sajátod.
2020. febr. 4. 12:51
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Én még csak a sajátomat kóstoltam, de nekem nagyon tetszett. Minek köpném ki? Maximum kicsorgatnám magamra
2020. febr. 4. 12:55
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen, szeretem lenyelni a spermát. Eddig egyszer volt hogy nem ízlett, de az a srác dohányzott, és ez érezhető volt az anyagán is.
2020. febr. 4. 12:57
 7/19 A kérdező kommentje:
a magamet nem birom megkostolni. amig el nem megyek, akarom, de utana undi
2020. febr. 4. 13:02
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha nagyon sok akkor nem tudom lenyelni de amúgy igen :) Nincs vele problema

25F

9/19 anonim ***** válasza:
91%
Én mindig lenyelem.szeretem hogy selymes és meleg.az íze se rossz egyáltalán.én azokét is lenyelem akik cigiznek....én nem éreztem oltári különbséget a cigiző és nem cigiző pasi cuccának íze között.Így engem ezért sem zavar ha a passzív cigizik.
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
én lenyelem,mert szeretem..es izgat is a tudat..
2020. febr. 4. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!