Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan mondjam el itthon,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el itthon, hogy tényleg meleg vagyok, és hogyan fogadjam el? 19/f

Figyelt kérdés

Mindig is lány barátaim voltak,lányosabb természet,de még pont a feminimebb hetero pasi kategoria..

Többször megkaptam már a “rossz b..i vagy” jelzőt(mert hát jó vicc úgyse vagyok az,gondolták),meg a családomban is volt,hogy leb...tak 1-2kézmozdulat,önbizalomhiány miatt,és a szüleim azóta nem tartják velük a kapcsolatot,mert hogy lehet ilyet a fiukra mondani...

Mindig tagadtam,hogy az lennék,de nem azért mert szégyeltem,hanem mert nem tudtam, most kezd tudatosulni bennem,hogy sajnos tényleg az vagyok(valószínűleg).Nem igazán értene meg a családom,mivel eddig lányokba voltam szerelmes kiskorom óta,bár párkapcsolatom nem volt.elfogadnák,de nagy port kavarna, és menne a pletyka a hátam mögött(undor)

A gond,hogy most,hogy tudatosulni kezd bennem,már szégyellem,nem merem elmondani,magam előtt sem tudom elfogadni, hogy engem a fiuk érdekelnek,nem merek nyitni,ami pedig a legrosszabb,hogy amint kielégülök szexuálisan,undort érzek és taszítást és megbánom,bűntudatom van,hogy megakarom tenni férfivel,ha pedig megtenném belebetegednék abban biztos vagyok.:(

2020. febr. 10. 18:17
 1/9 -remete- ***** válasza:
71%
Szerintem hogy kivel búj ágyba az csak meg a társadra vonatkozik. A lelked meg megdogod nyugodni mikor megtalálod aki szeretni fog és figyel rád.
2020. febr. 10. 18:57
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
A leírás alapján nem lesz semmi fiúval, akkor mit is kellene elmondanod?
2020. febr. 10. 19:02
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Azért érzed kielégülés után az undort, mert még magadban nem fogadtad el ezt az egészet (ezt írtad is). Ezen majdnem mindenki átesik, aztán amikor magában lerendezi ezt a dolgot és elfogadja, utána már nem szokott lenni undor. Változtatni nem tudsz ezen, elmondani meg a szüleidnek nem muszáj most, ráérsz akkor is ha már lenne valakid. Viszont azt ne csináld, hogy erőszakkal elnyomod magadban, és összejössz lánnyal úgy, hogy nem is szereted. Abba nagyobb eséllyel betegednél bele, mint abba ha kipróbálnád fiúval is (szerintem).
2020. febr. 10. 20:32
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Gondolod, hogy az otthoniakra tartozik ez ?
2020. febr. 10. 20:49
 5/9 A kérdező kommentje:

#3 az a baj hogy,nem birok lépni sem..megölel egy fiú hiába lesz egyből merevedésem,undort kelt bennem.. mégis..

Lányokba mint irtam szerelmes már voltam,szerintem a szex is menne de korántsem menne úgy mint egy férfival hosszutavon biztosan nem.

Családom akik mindenben támogatnak joguk van tudni róla idővel..

2020. febr. 10. 21:17
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Tipikus példája vagy annak amikor valaki nem tudja elfogadni magát. Több oka lehet ennek de nálad valószínűleg a támogatás hiánya miatt van. Szerintem ha elmondanád a családodnak remélhetőleg támogatni fognak és akkor enyhülne ez az undor magaddal szemben. De ha nem akkor sem késő netán pszichológushoz fordulni. Kitartást!
2020. febr. 11. 11:53
 7/9 A kérdező kommentje:
#6 jarok pszichologushoz mas dologgal kapcsolatban (panikbetegseg) lehet kiterek erre is..valoban egyebkent a csalad a nagy nyomas,mert mindig undorral beszelnek a melegekrol...
2020. febr. 11. 13:38
 8/9 anonim ***** válasza:
87%

Szinte még is válaszolod magadnak a féltett kérdést, nem véletlenül van az a pánik betegség akkor ez az egész egybe függ.

Meleg vagy, és mindennel harcolsz

Mi lesz ha kiderül?

Mit szólnak?stb...

Magadhoz nem vagy őszinte, de a pszichológushoz sem.

Szembe kéne nézni a tükörbe magaddal

És bevalani imádom a faszt.

Vagy a jó feszes férfi popsit, bár messziről szaglik hogy passzív vagy.

Bocs az erős szavakért, de ez másképp nem fog működni.

2020. febr. 11. 17:38
 9/9 A kérdező kommentje:

#8 ennyiből látszik, hogy nem ismersz..

Pont nem érdekel a passzív, vagy az aktív szerep, és pont nem a segg.És kurv.ra nem ez miatt vannak gondjaim,hanem kiskori családon belüli bántalmazás,önértékelési gondok..A meleg téma kb fél éve jött fel nálam,de bizonyára jobban tudod.😊

2020. febr. 11. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!