Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el itthon, hogy tényleg meleg vagyok, és hogyan fogadjam el? 19/f
Mindig is lány barátaim voltak,lányosabb természet,de még pont a feminimebb hetero pasi kategoria..
Többször megkaptam már a “rossz b..i vagy” jelzőt(mert hát jó vicc úgyse vagyok az,gondolták),meg a családomban is volt,hogy leb...tak 1-2kézmozdulat,önbizalomhiány miatt,és a szüleim azóta nem tartják velük a kapcsolatot,mert hogy lehet ilyet a fiukra mondani...
Mindig tagadtam,hogy az lennék,de nem azért mert szégyeltem,hanem mert nem tudtam, most kezd tudatosulni bennem,hogy sajnos tényleg az vagyok(valószínűleg).Nem igazán értene meg a családom,mivel eddig lányokba voltam szerelmes kiskorom óta,bár párkapcsolatom nem volt.elfogadnák,de nagy port kavarna, és menne a pletyka a hátam mögött(undor)
A gond,hogy most,hogy tudatosulni kezd bennem,már szégyellem,nem merem elmondani,magam előtt sem tudom elfogadni, hogy engem a fiuk érdekelnek,nem merek nyitni,ami pedig a legrosszabb,hogy amint kielégülök szexuálisan,undort érzek és taszítást és megbánom,bűntudatom van,hogy megakarom tenni férfivel,ha pedig megtenném belebetegednék abban biztos vagyok.:(
#3 az a baj hogy,nem birok lépni sem..megölel egy fiú hiába lesz egyből merevedésem,undort kelt bennem.. mégis..
Lányokba mint irtam szerelmes már voltam,szerintem a szex is menne de korántsem menne úgy mint egy férfival hosszutavon biztosan nem.
Családom akik mindenben támogatnak joguk van tudni róla idővel..
Szinte még is válaszolod magadnak a féltett kérdést, nem véletlenül van az a pánik betegség akkor ez az egész egybe függ.
Meleg vagy, és mindennel harcolsz
Mi lesz ha kiderül?
Mit szólnak?stb...
Magadhoz nem vagy őszinte, de a pszichológushoz sem.
Szembe kéne nézni a tükörbe magaddal
És bevalani imádom a faszt.
Vagy a jó feszes férfi popsit, bár messziről szaglik hogy passzív vagy.
Bocs az erős szavakért, de ez másképp nem fog működni.
#8 ennyiből látszik, hogy nem ismersz..
Pont nem érdekel a passzív, vagy az aktív szerep, és pont nem a segg.És kurv.ra nem ez miatt vannak gondjaim,hanem kiskori családon belüli bántalmazás,önértékelési gondok..A meleg téma kb fél éve jött fel nálam,de bizonyára jobban tudod.😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!