Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor apám tudja h meleg vagyok? Felhoztam a pasimat és szexeltünk 1 hónapja és kiderült h apám is itthon volt, csak a másik szobában. Nem szólt semmit róla, viszont én apámat eléggé radikálisnak ismerem és biztos voltam benne h náci.19f
Nyilván tudja, csak fogalma nincs, miképpen kezelje. Ha feszkót akarna, már megtette volna.
Szerintem érdemes lenne egy/több pohár ital felett ezt tisztázni vele.
Én betiltanám a pride-ot.
Ezt nézheti az egész ország kortol függetlenűl, bezzeg ha 1 doboz cigiröl van szó...
Akkor most iszol. Vagy ha az nem, akkor elmentek biliárdozni, te meg limonádét iszol. A lényeg, hogy amennyire lehet, négyszemközt, olyan helyen stb., ahol faterod nem stresszel. Abból indulok ki, nekem hogyan lenne megfelelő a Hírt hallani. Fontos nyíltan kimondani a nyilvánvalót.
FHET
Azokat nem értem akik melegek és betiltanák a pride-ot, ha azt megtennék sem fogadnák el a melegeket, sőt...
Ha évente egyszer nem mehetünk ki az utcára, akkor a többi nap is pokol lenne, mert úgy vennék, hogy tiltott.
Kérdező:
Szerintem tudja, de mivel kellemetlen a téma, nem tudja hogyan hozza fel, lehet azt várja, hogy te kezdj bele.
De szerintem nem fontos még tisztázni, hagyd had ülepedjen benne, gondolom rákeres a neten, hogy mi ez stb, más szülők hogy reagálnak és így tovább, lehet próbál megismerni és ez jó, hidd el az ember 1 hónap alatt is rengeteget változhat, rengeteg dolgot tanul, így ha vársz lehet addigra más máshogy látja a dolgot mint a jelenlegi helyzetben.
Utolsó vagyok.
Egyik ismerősöm középiskolásan bújt elő az apjának, aki miután megtudta alig engedte el otthonról, fiúk nem mehettek fel hozzá, még barátok sem, szóval még korlátozhat is abban, hogy találkozz a barátoddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!