Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor apám tudja h meleg vagyok? Felhoztam a pasimat és szexeltünk 1 hónapja és kiderült h apám is itthon volt, csak a másik szobában. Nem szólt semmit róla, viszont én apámat eléggé radikálisnak ismerem és biztos voltam benne h náci.19f
Semmi baj nem lenne a Pride-al, ha tudnátok normálisan viselkedni, de mivel eltúloztok benne mindent, kirakjátok mindeneteket, sokan férfi létetekre úgy néztek ki mint az útszéli kur*ák, ezért minden értelmes ember visszataszítónak fogja tartani a Pride-ot.
Lehet ezen háborogni, meg követelni a jogokat, de a heteróknak is megvan a joguk a saját véleményükhöz, ami vagy tetszik vagy nem, de ugyanannyi joguk van hozzá mint nektek.
Egyébként a Pride olyan mint a vegánság: attól még hogy hangosan kiabáljátok az igazatokat és mindenki mást felvilágosulatlan barbároknak bélyegeztek, attól még bizony vannak évezredes szokások, amelyek nem véletlenül alakultak úgy ahogy.
Én biszex vagyok, de már régebben is a Jobbikra szavaztam. Most is leginkább ha választani kellene akkor radikálisnak, hazafiasnak mondanám magam politikailag. A Pride-ot én is utálom.
Amúgy nem nagyon politizálok, de ezekkel a nézeteimmel tisztában vagyok. Meg azzal is, hogy ettől totál függetlenül szeretek néha srácokat is felhúzni a farkamra.
26/F
Szia. Először is: Tudja! Ezt szinte biztosra veheted. De ahogy előttem is írták, ha idáig nem verte ki a balhét, eztán se fogja.
Ez ügyben egyébként kíváncsi lennék a folytatásra.
A pride-al kapcsolatban: itt inkább nem is írom el, hogy mit tennék vele..., de én sem díjazom. Ez ügyben a 12-es és 14-es válaszolóval értek egyet.
Sőt, a nácizással kapcsolatban a 10-sel is egyetértek.
Én biszex vagyok, mégis hazafi, sőt, akár szélsőjobbosnak is titulálhatnak. A nemi identitásomnak és a nemzethez fűződő érzelmeimnek semmi köze egymáshoz. Viszont a nácikat nem szeretem... Azok németek voltak (esetleg skandinávok), én meg magyar vagyok...
Sok sikert apukádnál! :)
Előző, rengeteg sima meleg, LGBT ember is utálja a Pride-ot. Rengeteg oka van hogy miért. Két középutas, centralista, se nem széljobbos, se nem széllibsi ember, Puzsér és Tibi atya már szépen megfogalmazták. Pl:
A Pride nem egyenlő a melegséggel, nem egyenlő a teljes LGBT társadalommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!