Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a barátnőmnek, hogy meleg vagyok, és már nem akarok tőle semmi olyat?
Szerintem valahogy vigyáznod kellene az érzéseire, mert ez okozhat sebet egy nőnek, főleg ha még szeret és jó a kapcsolatotok.
Talán azt mondhatnád el, hogy mit jelentett a vele való dolog, mef ezt az utat mondhatnád el neki, hogy hogy alakult ez ki benned. Bár lehet nem, mert ez ha jól értem megcsalások elmondását jelentené... hát basszus... lehet jobb lenne csak szakítani és hagyni a részleteket.
Helló!
Gondolj bele, hogy szegény lány mellett egy pasi inkább áttért egy másik pasira. Neked hogy esne ez? Helyetted inkább leszbikussá válik egy nő????
Csináld meg a legbénább esetleg ajtócsapkodós szakítást és húzz a 'csába.
Esetleg ha annyira kemény vagy, elmondhatnád előbb a szüleinek is. Vagy előttük közösen közöld, hogy a lány érzéseit egyből tudják kezelni.
Szegeny lany....Bakker ez gaz :/ Nemar :/
Hogy lehet egy lany helyett pasit valasztani??? :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!