Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg vagy bi lehet a párom?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg vagy bi lehet a párom? Szerintetek?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Párommal 2 éve vagyunk együtt. Jó fél éve lelankadt neki és azóta sem az igazi csak gyógyszerrel áll fel neki. Néha elöfordult hogy nem tudott elélvezni rendes szexnél, orálnál szinte soha. Ma volt egy beszélgetésünk ahol kiderült hogy állítása szerint párszor maszturbált már úgy hogy közben ujjazta magát,sőt néha az exe szempillaspirálját is feldugta magának. Szívesen kipróbálná hogy felcsatolhatóval szexeljek vele. Én ledöbbentem mert ez sok nekem. Az alap szex sem megy neki (nem tud nyalni, orálnál elélvezni) de közben meg lehet hogy magának dugdos fel mindent amit talál? Kiborultam segítsetek. Gyereket akar meg házasságot de lehet hogy meleg?

2020. febr. 15. 17:54
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
87%

8as vagyok

Ha te így él fogadod, így csinálná tok családot ő biztos el nem hagy.

De ő biztos nem fog tudni soha úgy megcsinálni téged mit egy férfi álat,

Azt máshol kell keresned.

Ha a szextől el tudsz vonatkoztatni, és az élet egyébb területeinél 100% minden egy próbát megér.

Ha most elhagynád azt ne tedd gyorsan mert bele fog rokkani, hidd el nekem ez hatalmas dolog hogy ezt megosztotta veled.

2020. febr. 15. 20:01
 12/26 anonim ***** válasza:
Miért sír?
2020. febr. 15. 23:13
 13/26 anonim ***** válasza:
54%
De szerinted vonzódik hozzád? Egy férfi nem attól lesz meleg vagy bi hogy szereti e az anális kényeztetést. Szerintem egyébként ilyen emberrel nem érdemes vesződni akivel másfél éve csak küszködtök szexuálisan, igazság szerint azt sem értem miért nem léptél hamarabb. Szerintem inkább ne kösd össze az életed egy ilyen ferfival, gyereket meg főleg ne szülj neki.
2020. febr. 15. 23:30
 14/26 anonim ***** válasza:
0%
Esetleg egy tankot nem akar magába dugni?
2020. febr. 16. 03:48
 15/26 -remete- ***** válasza:
91%
Nekem a párom csinálja egy anerosszal marha jó érzés a normál szex is mükszik ez csak egy extra.
2020. febr. 16. 06:57
 16/26 A kérdező kommentje:
A szexuális életünk fél éve rosszabb amikor elkezdődtek a merevedési zavarai. Nekem nagyon fura hogy aki ennyire gyakorlatlan szexuálisan hogy képes magának feldugni bármit is.
2020. febr. 16. 09:42
 17/26 tgpps ***** válasza:
53%

Ha a kapcsolat ezt leszámítva működik, jó együtt élni, jól érzed magad vele, van közös jövőtök, lehet vele tervezni anyagilag is stb, akkor mielőtt szakítanál, érdemes tenned egy próbát.

Szánj rá pár hónapot, fél évet, és hagyd őt kibontakozni ilyen téren! Elmondta,hogy mit szeretne, ahelyett, hogy prostikhoz vagy pasizni ment volna. Ettől többet mit akarsz? Tapasztald ki mi izgatja így, mit élvez, dugd szét te a popóját, ujjazd szopás közben, fenekeld el, öklözd meg, ha kell legyél domina! Jóval több pasi élvezi ezt mint gondolnád. Lásd Billions sorozat. :)

Ha egyelőre ez neked így nem vonzó, akkor is érdemes kipróbálnod, mert neki így lesz jó a szexuális élete, ami miatt helyre fog rázódni, ez a kiegyensúlyozott pali viszont neked már könnyen nagyon vonzó lehet, és a szex is helyrejön.

Engem is mindig izgatott az ilyesmi, csak én pasikkal oldom ezt meg. 1-2 élmény után pár hónapig tök jól elvagyok a csajommal, de utána elkezd megint ezen járni az eszem, és nem érdekel a nőkkel a szex. Szóval nálatok 2 féle szex lesz, lesz normál, és olyan is, amikor ő játsza a lány szerepet.

Örülj neki,h veled beszélte meg, nem egy dominához hordja a pénzt, vagy pasiktól viszi haza neked a betegséget! Nekem ha pl olyan nőm lenne, aki benne van az ilyesmiben és megbízható, nem is mennék pasihoz többet. Ő is így lehet ezzel csak még keresi önmagát.

2020. febr. 16. 10:00
 18/26 A kérdező kommentje:
Tök jó hogy ennyire megnyilt de nekem ne mondja senki hogy ez normális egy hetero férfinél. A feleségéhez sem nyúlt inkább magát ujjazta suttyomba a fürdőkádban. Én meg nem értem hogy egy év után miért van lent a szexuális életünk amikor még a mézesheteknek kellene lennie. Ezért. Mert őt ez izgatja és lehet kevés neki a hagyományos mód. Mellesleg ha ennyire érdekli a segg engem miért nem elégített ki úgy soha? És igen nem tudhatom hogy ez mennyire érdekli így is fura amióta elmondta. Mintha még haragudna rám.
2020. febr. 16. 10:54
 19/26 tgpps ***** válasza:

17-es vagyok. Ugyanazt tudom írni, ha érdekel még ez a dolog, akkor állj hozzá támogatólag, próbáld meglátni ennek a számodra előnyös oldalát! Ilyesmit nem mond el az ember akárkinek, ha veled ezeket meg tudja élni, biztosan hálás lesz. Az biztos, hogy most egy átmeneti állapotban vagytok, meg sincs beszélve a dolog stb. Ezzel kell kezdeni!

Amúgy tuti nem meleg. Simán csak nyomás van ráhelyezve a szexuális teljesítménye miatt, ami ha eljkezdődik, egy ördögi kör. Játszd el, hogy téged is nagyon izgat ez a dolog, csak így hirtelen ledöbbentett. Hidd el, fel fog szabadulni, visszajön au önbizalma és menni fog a szex normálisan.

Ha mindez neked nem pálya, akkor szakíts vele, és keress egy olyan férfit, aki rendesen lerendez, ő meg vagy átáll a pasikra, vagy kínlódik így tovább.

2020. febr. 16. 11:43
 20/26 A kérdező kommentje:
Hogy érted hogy átáll a pasikra? Van erre is esély?
2020. febr. 16. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!