Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A párom meleg? Hogy deríthetem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lomb korona kérdése:

A párom meleg? Hogy deríthetem ki?

Figyelt kérdés
8éve vagyunk együtt pakolás közben találtam egy naplót amiben részletesen leírja hogy együtt volt egy férfival,Minden benne volt,hol volták hogy csinálták.Rákerdeztem és ő tagadta azt mondta hogy ez egy könyv lesz.Hogy deríthetnem ezt ki?

2019. nov. 7. 08:10
 1/7 anonim ***** válasza:
12%
Ha nincs gyerek, akkor azonnal szakíts. Ha van gyerek akkor is.
2019. nov. 7. 08:13
 2/7 anonim ***** válasza:
73%
Nem, a párod biszexuális. Ezen nincs mit kideríteni a napló után. Vagy elfogadod ezt és esetleg veled együtt éli meg 2ffi+1n felállásban vagy véget vetsz a kapcsolatnak.
2019. nov. 7. 08:28
 3/7 anonim ***** válasza:
95%
internet history. amúgy 8 év alatt gondolom van annyi őszinteség a kapcsolatban, hogy ki lehet deríteni. Amúgy meg csak bi szerintem
2019. nov. 7. 08:33
 4/7 anonim ***** válasza:
82%
Lehet tényleg csak fantázia. Szerintem azért a párod se bolond, hogy leírja azt ami megesett hisz tudja, hogy megtalálhatod.
2019. nov. 7. 08:36
 5/7 anonim ***** válasza:
91%
Valószínû, hogy csak fantázia. Amúgy nem tehet róla, hogy a férfiakhoz IS vonzódik. Ha meleg lenne, nem töltött volna veled 8 évet.
2019. nov. 7. 09:15
 6/7 anonim ***** válasza:
88%

Ez azért még fantáziának is sok, szerintem max biszex, de attól még nem kellene megcsalnia téged.

Az egyébként mennyire biztató hogy egy állítólagos heteró meleg szexről ír egy könyvben?

2019. nov. 7. 12:34
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Simán lehet melegként vagy nagyon biszexként ellenkező neművel kapcsolatban élni. Évekig volt kapcsolatom annyira megerőltettem magam, annak ellenére hogy kamaszként éreztem meleg vagyok. Azt lehet érezni, hogy a férjed örömmel szexel veled vagy kényszeríti magát. Egy figyelmes embernek feltűnik, hogy a viselkedése őszinte vagy nem. Boldog vagy boldogtalan veled.
2019. nov. 7. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!