Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg vágyak heteróként, el fog múlni?
Figyelt kérdés
Izgat a gondolat, hogy egy meleg fiúnak tetszem és mondjuk ersőebb nálam és vhogy kényszerít, hogy tűrjem ahogy kielégít vagy én őt. Azonban az a durva hogy alapba nem izgat sráccal. Ez melegség kezdete vagy csak a BDSM vágyak egy szintje?2019. nov. 6. 13:49
1/5 anonim válasza:
nem fog, csak erősödik,amíg ki nem próbálod, aztán meglátod,hogy bejön vagy soha többet...
2/5 anonim válasza:
Már nem vagy heteró ha ilyen vágyaid vannak... nem attól lesz valaki hetero v. biszex v. meleg hogy mit csinál, hanem hogy mire vágyik. Ha a nők is vonzanak akkor meg biszex vagy.
3/5 anonim válasza:
Tégy egy próbát egy fiúval. Persze nem kell ilyen súlyos dolgokkal kezdeni mint kényszerítés és bdsm. Elég ha csak pl.a csókot próbálod ki kezdésnek és érezni fogod hogyan tovább.
4/5 anonim válasza:
Soha,nem mulik el.És elöbb-utobb ki fogod próbálni.
Nincs abban semmi rosz.Bi leszel,illetve már az is vagy.
Ezek a gondolatok,heteró fejében sose jönnek elő.
5/5 anonim válasza:
évekig próbáltam elfolytani a vágyam aztán adódott egy szitu. Nem bántam meg és nagyon jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!