Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért nem dícsér a párom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem dícsér a párom?

Figyelt kérdés
Soha nem dícsér meg hogy jól nézek ki. Vagy jó pasi lennék, igényes vagyok meg semmi ilyesmi. Olyan rosszul esik.

2019. okt. 15. 00:26
 1/8 anonim ***** válasza:
5%
Hát barátom már nem azér de lehet hogy nem vagy épp topmodell, amugy meg tul erzekeny vagy egy ferfi ne nyavajogjon h "jajj rosszul esok hogy nem dicser" hat ha mas tulajdonsagod is ilyen akkor nekcsoda h nem dicser
2019. okt. 15. 03:01
 2/8 anonim ***** válasza:
0%

"egy férfi ne nyavalyogjon"

Mondjuk, egy férfi nem jár egy másik férfival.

Két férfi legfeljebb letudja a szexuális izgalmait egymással, de nem folytat érzelmi kapcsolatot. Ha igen, akkor az egyik pszichológiailag egy cseppet azért odébb van a tipikus kétbites férfi mentalitás fogalmától > tehát nyavalyoghat.

2019. okt. 15. 03:39
 3/8 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem egy kicsit tulreagalod. Sok ferfi nem igenyli, hogy dicserjek, igy o maga sem dicser senkit.

Ha nagyon zavar, akkor beszeuld meg vele, de ez egy aprosag.

2019. okt. 15. 06:47
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem figyel rád... a Férfiaknak nem mindig van rá igénye, de a partnerednek látnia kellene hogy neked meg igen. Mi lenne ha ezt neki is elmondanád és megkérdeznéd tőle az okát?
2019. okt. 15. 06:58
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Bizony én is olyan kevés dícsérő szót kapok, ellentétben azzal, hogy mennyit adok. Nem vagyunk egyformák. néha nekem is jólesne több jó szó.
2019. okt. 15. 23:18
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Az én párom meg pont az ellenkezője, néha már-már majdnem túlzásba viszi (persze sose bánom). :)

Ha szeretnétek, kölcsönadom nektek 1-1 hétre, hogy rendbe jöjjön a kis lelkivilágotok meg az önbecsülésetek. :)p

(Csak viccelek, nem adom!) :)

2019. okt. 16. 13:58
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, csak simán rá se gondol, h Neked ez mennyire fontos lenne, h dícsérjen, de az nem jelenti feltétlenül azt, h nem tart jó pasinak és kívánatosnak. Mondd el neki, hogy mit érzel ezzel kapcsolatban és örülnél neki, ha többször kimondaná azt, amit veled/kinézeteddel kapcsolatban gondol.
2019. okt. 16. 14:17
 8/8 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem egy bunkó.Mindekinek jól esik néha egy dicsérő szó.Plána ha tényleg jól nézelki.
2019. okt. 16. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!