Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg vagy bi lehet a párom?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg vagy bi lehet a párom? Szerintetek?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Párommal 2 éve vagyunk együtt. Jó fél éve lelankadt neki és azóta sem az igazi csak gyógyszerrel áll fel neki. Néha elöfordult hogy nem tudott elélvezni rendes szexnél, orálnál szinte soha. Ma volt egy beszélgetésünk ahol kiderült hogy állítása szerint párszor maszturbált már úgy hogy közben ujjazta magát,sőt néha az exe szempillaspirálját is feldugta magának. Szívesen kipróbálná hogy felcsatolhatóval szexeljek vele. Én ledöbbentem mert ez sok nekem. Az alap szex sem megy neki (nem tud nyalni, orálnál elélvezni) de közben meg lehet hogy magának dugdos fel mindent amit talál? Kiborultam segítsetek. Gyereket akar meg házasságot de lehet hogy meleg?

2020. febr. 15. 17:54
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
37%
Nem lehet. Biztos.
2020. febr. 15. 17:56
 2/26 anonim ***** válasza:
29%

Lehet bi is nem biztos hogy meleg.

Ha nincs ellenedre akkor izgathazod az anuszat is. Nekünk működik és család is van már.

2020. febr. 15. 17:57
 3/26 anonim ***** válasza:
83%

"Én ledöbbentem mert ez sok nekem."

Én meg ezen döbbenek le. Legyetek már nyitottak. Az ember szexualitása olyan, amilyen. Arra izgul amire. Beszélgessetek erről, de ezt a döbbenetesdit felejtsétek már el! Nem kell ez a megjátszott műbalhé..

2020. febr. 15. 17:58
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó nagyon igazad van. Nem bűn a jatszadozas.
2020. febr. 15. 17:59
 5/26 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó ledöbbentem mert mindig mondta ha néha odanyúltam hogy az magánterület és simi sem mehet oda. Erre kiderül hogy ezt csinálja. És az alap szexel vannak gondok. Soha nem gondoltam volna róla
2020. febr. 15. 17:59
 6/26 A kérdező kommentje:
Most lehet hogy meleg? Normális ha egy férfi ezt akarja?
2020. febr. 15. 18:11
 7/26 anonim ***** válasza:
100%

4-es vagyok.

Annyit mondhatok hogy én is szeretem ha jatszadoznak velem ott és fiúval nem voltam. És nekem is előfordul hogy merevedési probléma van. De akkor azt érzem hogy lapos a szex nagyon és azért.

Ha a partnerem tudja hogy mi a jó nekem akkor nincs merevedési probléma.

2020. febr. 15. 18:21
 8/26 anonim ***** válasza:
64%

Amit leírtál a párod ról

Az a melegeknél a fúl passzív fél vagy is a női egyéniség, neki nem kell a pisilőjével foglalkozni szex közben.

Találkoztam ilyen férfival akinek családja van, ők nyitott kapcsolatban élnek a férj heti egy alkalommal eljár hogy megdug..

A nő úgyszintén, de ezt ki zárva boldog házasok, család, minden, szeretik egymást.

Nagy dolog hogy ezt így elmondta neked a párod biztos szeret.

Nem egyszerű ezt feldolgozni, neki sem.

2020. febr. 15. 19:27
 9/26 A kérdező kommentje:
Igen már én is gondoltam rola ha meleg lenne ő lenne a csaj. Érzékeny is sokszor sír vagy könnyes a szeme. De én nem szeretném ezt. Nekem nem vágyam egy ilyen kapcsolat. 5 év múlva meg mást is akar majd? Mi rá a garancia hogy nem?
2020. febr. 15. 19:29
 10/26 anonim ***** válasza:
76%
Akkor viszont lehet nem alkottok jó párost. Szerintem. Nem hozzád való.
2020. febr. 15. 19:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!