Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire gáz, hogy huszonéves srác létemre szeretem a VIDEOCLUB együttest/duót?
Válasz az #5-re
Szerintük azért, mert a tini lányok hallgatják csak és elég gáz vagyok, hogy ez nekem tetszik és álmodozok valami hasonlóan esztétikus, vidám és őrült párkapcsolatról. Barátaim szerint meg nem kéne ennyire válogatosnak lennem lányok terén elvégre 20 éves vagyok és szűz szóval nekem már nem kéne válogatnom. Én pedig mégis azt mondom, hogy de kell, mert egy olyan barátnőt akarok aki nem tömeg hanem akinek van stilusa, van karaktere, karizmatikus és nem ilyen szedett-vedett stilusa van. Tudom hogy, a külső megfog és a belső megtart mondás ilyenkor a legjobb de szerintem fontos, hogy tetszen a külsőtök vagy stilusotok egymásnak. Nem mondom azt, hogy én vagyok a legszebb meg ilyenek ennyi egom nincs, de tudom hogy nem vagyok egy bányarém és ezért nem értem, hogy miért nem érdeklem a lányokat pedig próbálkozok. Mondanom sem kell nagyon érdekel a divat és ezt is tanulom. Ezért is gondolják, hogy meleg vagyok de nem tudom elégszer elmondani nekik hogy nem csak azt akarom, hogy különleges legyen az első barátnőm. Nagyon elbizonytalanodtam, hogy mégis ki vagyok, mi vagyok vagy mik a hibáim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!