Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiányzik ennyire?
Az van, hogy beszélgettem itt egy huszonéves sráccal (szexuális kategórián belül írt rám, egy "huncutabb" válaszom kapcsán). A beszélgetésünk odáig terjedt, hogy ő küldött a testéről, illetve az arcáról is képet, én meg csak a testemről egy egész alakosat. Még mondott nekem olyanokat is, hogy mit csinálna velem, meg ilyen nagyon bugyinedvesítő dolgokat, amitől én belepirultam a zoknimba, de így ennyi.
Ez történt kb. egy hónapja, és azóta nem is beszéltünk.
De éreztem, hogy valahogy nagyon hiányzik a társasága...
Most rá akartam írni, de törölte magát...
Pedig én szerettem volna még beszélgetni vele, vicces volt kétértelmű üzeneteket váltani. És másról is szívesen beszélgetnék vele..
Szerintetek normális, hogy így érzek??
Annak ellenére, hogy a legutóbbi beszélgetésünkkor elég bunkó volt.
1_/L
Igen, valószínűleg igazatok van.:/
Bár én úgy érzem, hogy inkább az ő lénye fogott meg ennyire. De most már úgyis mindegy.
Btw, szexchat ajánlatokra nem írok vissza.
Lehet csak jól esett beszélgetni vele és azóta nem volt ilyen jellegű beszélgetésben részed. Egyébként nincs ezzel semmi baj, én is imádom az ilyen jellegű beszélgetést, imádom a magyar nyelv kétértelműségét :)
32 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!