Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ti elhiszitek, ha egy pasi azt mondja; nem a dugás hiányzik neki a legjobban?
Egy nem szűz, 30 éves pasiról lévén szó. Azt mondja, hogy a gyengédség és figyelem (adása+kapása) az, ami igazán hiányzik neki, mióta egyedülálló lett. Így hát neki a (jó, érzéki)petting is ugyan olyan élvezetes lenne, mint a (jó, érzéki)szex.
Mit gondoltok, ha valaki ezt mondja (mert mittudomén feljön róla a szó). Mennyire feltételezitek, hogy csak be akar vágódni az intellektuális dumájával?
Szerintem meg lehet mondani ezt valakiről, hogy ez duma e vagy nem. Kérdezd ki milyen kapcsolatai voltak, volt e sok 1 night stand, szerintem ez is mutat valamit, meg ha löki a bókokat, flörtöl folyton, és mellette annyira nem figyelmes, akkor ezek szerintem elég jó indikátorok, hogy nem 100% igaz amit mond.
De vannak ilyen emberek, én is, bár nem hiszem, hogy ettől intellektuális lennék, inkább furának tartom magam :D
3-as! Ha el lehet hinni, hogy igazat mond a korábbi kapcsolatairól, akkor már azt is el lehet hinni, ami a kérdésemben szerepel. Nem?
Amúgy én vagyok a pasi, akiről szól a kérdés. ;-)
A szopás egy főnév, amelynek ebben a kontextusban annyi a jelentése, hogy egy pénisz bekerül egy szájba, teljesen lényegtelen, hogy kié a pénisz és kié a száj, az aktuson van a hangsúly. De rendben van, felőlem nevezhetjük szopatásnak is. :D
A "nem" mire vonatkozik? Nem érzed magad annak, vagy esetleg én értettem mást "petting" alatt, mint te?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!