Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért ilyen nehéz társat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz társat találni? 18/f

Figyelt kérdés
Velem egy idősek ennyire nem merik felvállalni, hogy vonzódnak a saját nemükhöz? Ennyire nagy a társadalmi negatív ráhatás?

2020. jan. 28. 17:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak a te korosztályod ilyen.én fél éve keresek 40-es aktívként.nagyooon nehéz.
2020. jan. 28. 17:45
 2/14 anonim ***** válasza:
92%
Heteróként sem könnyű igazi társat találni, akivel minden összeklappol.
2020. jan. 28. 17:49
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is 18 vagyok, és ugyanezt érzem 🙄🙄
2020. jan. 28. 17:50
 4/14 anonim ***** válasza:
82%

Nem csak állandóra nehéz. Én kölcsönös szopásra keresek egy egészséges partnert.

Csak kipróbálni. Első bi alkalmam lenne, de még ez se jön össze :D

2020. jan. 28. 18:38
 5/14 A kérdező kommentje:
Nem pont állandóra gondoltam lehet alkalmi is, csak sokan tényleg nem merik felvállalni, itt van a hangsúly
2020. jan. 28. 18:41
 6/14 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem nagyon könnyű, legalábbis nekem (kb mindenki tudja hogy meleg vagyok szóval így sokkal könnyebb)
2020. jan. 28. 18:42
 7/14 anonim ***** válasza:
82%
Én mondjuk egy korodbelivel szeretnék egy kölcsönös orált összehozni :D
2020. jan. 28. 18:54
 8/14 anonim ***** válasza:
82%
Én 31 éves passzív vagyok, és alkalmi partnert könnyen találok, de tartós kapcsit már jóval nehezebb, pedig már nagyon szeretném.
2020. jan. 28. 19:24
 9/14 anonim ***** válasza:
78%

Azért nehéz társat találni, mert ma az instant dolgok a nyerők.Minden téren. És ha van is társ, nem garancia semmire, mert ugyanúgy dobhat,mint egy megunt mobilt, vagy cipőt, vagy kocsit.

Lehetsz te érzelmes, szeretheted,megadhatsz neki mindent, jön egy "pasi" - utálom ezt a szót - , akinek két centivel több van a gatyájában, vagy 1 centivel izmosabb a karja és azon veszed észre magad, hogy hoppácsak nem vár senki haza.....Mert akit a legjobban szerettél, éppen más alatt nyög valahol.

Ezért aztán, aki érzelmes, az inkább nem is próbálkozik,tudja, hogy nem lehet a kéjjel konkurrálni. Illetve lehet,de ahhoz kellene egy kis emberi tartás, amit "melegéknél", valahogy hiánycikk....

2020. jan. 28. 20:59
 10/14 anonim válasza:
100%
Szerintem a legtöbben nem merik felvállalni másságukat de ha fel is vállalják akkor nagyon magasra teszik a mércét.
2020. jan. 29. 07:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!