Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan akinek sikerült visszahúzódó, félénk srácként társat találni?
Elsősorban komoly kapcsolatra gondolok, ezzel a problémával küzdök már egy ideje.
21/f
Két párom is ilyen volt, és csodálatos volt a kapcsolatunk.És ha lehet, akkor most is egy ilyen félénk emberkére várok,nagyon szeretem, ha ilyen valaki ! A legértékesebbek vannak köztuk !
Neked is sikerulni fog,ne aggódj, nem mindenki a csoda - kigyúrt - harsány melegeket kedveli...
Nekem se bár nem is erőltetem a dolgot..
23F
Nálam is ez van, elég introvertált vagyok, nem nagyon szeretek kezdeményezni és így sajnos nagyon nehéz, régóta egyedül vagyok már, pedig nagyon vágyom a szeretetre :(
28/F
Én is introvertàlt vagyok habár nem vagyok félénk. Ha akarom egyedül elutazom a kontinens másik végére és megszállók egy hőostelben ha kell.Személy szerint nem kedvelem a bulikat a hangos és szar zene miatt, ami nehezebbé teszi az ismerkedést. Bevallva nem is keresek úgy igazán partnert, habár jó lenne végre valami hosszútávú kapcsolatot összehozni.
21/F
Én kifejezetten a kis cuki, félénk, vékony passzív fiúkra bukom. Nagyon tudják értékelni a férfias pasikat, és ez ad egy pluszt a kapcsolatban :)
26/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!