Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 + osan nehéz társat találni melegként?
Harminc felett is nehéz, negyvenhez közeledve még nehezebb, és ez negyven felett sem könnyebb...
Fiatal srácok nem ezt a korosztályt keresik!
Persze van aki igen, de ott szinte mindig ott van az érdek, azaz a pénz!!!, sokan a pénzre mennek, de nincs is ezzel baj, mert ő a fiatalságát adja, az öreg élvezi és megfizeti...
Ez van!
40/F/Bi/Bpi.
#5: Nem látom leírva, hogy a Kérdező utalt volna arra fiatalt keres megának... xD
Biztos vannak olyanok, akik ezt a korosztályt keresik. ^^ Én például a koromhoz képest maximum +- 7 év korkülönbséggel szokok keresni magamnak valakit. Magyarán szólva, ha elérem azt a kort, akkor én is abban a korosztályban fogok keresgélni, már ha keresni fogok egyáltalán. ^^
Szerintem nem nehéz. Én jobban szeretem a 40+-os osztályt. Azért, mert ők még férfiak. S mivel meleg vagyok, ebből következik, hogy a férfiakat szeretem. :)
Nem pedig a tündi bündi fiatal kis wanna be insta celebeket.
Azért érdekes, hogy itt többen írták, hogy kedvelik és keresik a 40 + osokat, ennek ellenére, egyáltalán nem tudok ismerkedni.
Ha csak szexet keresnék, nem is lenne gond. De én egy lúzer vagyok, mert érzelmekre is vágyom.Őszintékre.
Na itt a bibi, mert ezt viszont nem keresi senki. Még az sem, aki a mi korosztályunkkal érzi jól magát.
49 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!