Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ti mit szerettek lábfétis terén? Miket szoktatok csinálni?
Arról fantáziálok, hogy egy férfias testalkatú férfi, akinek nagy lába van, beledörzsöli a talpát az arcomba, miközben a zokni van rajta, amit egész nap a cipőben viselt (nem koszos zokni, csak 'frissen használt'), valamint kiveri nekem lábbal, rámtapos, a mellkasomra, hasamra áll.
Csinálni nem szoktam, mert sajnos nincs párkapcsolatom, alkalmi partnert pedig lehetetlen erre találni.
Ha valakinek van kedve, írhat privátot! :)
22/F
Mg semmit nem csináltam, mert még nem voltam fiúval, de a szőrös láb izgat ;)
szőrös lábú fiatal fiúk írhatnak...
16f
Szépen lassan szeretek haladni. A zoknis láb símogatása, puszilgatása, majd a zokni levétele, tapmasszázs, a láb szagolgatása puszilgatása, ezután a lábujjak szopogatása és talpnyalás. A footjob is izgat, de arról még nincs tapasztalatom. Aki velem hasonló korú és érdeklődésű, mehet a privát üzi. :)
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!