Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A haverom elmondta hogy meleg, és e mellé még lábfétises is. És kérdezte, hogy megengedném-e neki, hogy egyszer "kényeztessse" a lábamat?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy megengedjem-e, jó haverom, de ez nekem nagyon furcsa lenne.
Ugyanakkor meg ha neki ez örömöt okozna... Nem tudom. Szerintetek mi legyen?
2020. jan. 24. 09:52
3/8 anonim válasza:
Aztán majd le is akar szopni, te engeded mert jó haver és hát neked is jól esik, majd szép lassan olyan leszel mint ő.
4/8 anonim válasza:
A "haverod" azaz te, de ettől még ne próbálkozz be ilyesmivel a barátaidnál ha nem tudod, hogy az illető meleg. Utóbbinál van esélyed, ha viszont nem az akkor csak elveszíted mint barátot és még körbe is pletykálják rólad, jó lenne az neked?
5/8 anonim válasza:
Ahha.. Ha megtörténne, akkor attól nem válna kínossá az egész kapcsolatotok szerinted?
Nekem akármelyik haverom kérné hogy az egyik fétisében ÉN segítsek neki, az meglepne. De nem fogadnám el, mert utána feszült lenne a levegő köztünk. Egyikünk se kompatibilis a másikkal és a lábfétis is önmagában szokatlan. Inkább segítenék neki találni egy megfelelő partnert hozzá mint haver.
De figyelj, ha Téged ez nem zavarna hogy egy haverod a lábaidon élvezkedik, ez tűnik a legjobb választásnak, majd meg tudsz békélni a gondolattal és továbbra is haverok tudtok maradni, akkor nem veszíthetsz semmit..
7/8 anonim válasza:
Ha jó haverod, és nem bánod, akkor simán. Lehet tudni, mi történt azóta?
8/8 A kérdező kommentje:
Semmi. Nem engedtem meg, és tudomásul vette. Azóta nem esett erről szó.
2020. febr. 21. 22:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!