Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ti mit tennétek? 19/f

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek? 19/f

Figyelt kérdés
Suliban szokott lenni valentin napkor ilyen levél írás, amit egy dobozba rakunk és valentin napján ki lesznek osztva a levelek a címzettnek. Nem tudom hogy névtelenül is lehet ilyent tenni, de van egy 17 éves srác akiba pár hónapja megtetszett, hogy írhatnék neki egy anonim levelet, mert eddig csak magamnak írntam(igen, single forever vagyok :,) ). Nem annyira ismerjük egymást, de egy ilyen titkos levél talán valamit változtathat.

2020. jan. 22. 20:15
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Vállald be!

Mit veszíthetsz?

2020. jan. 22. 20:41
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Ez de édes :) Szerintem ha névtelenül kapja meg, nem igazán fog szerintem vele foglalkozni, az is lehet hogy trollkodásnak veszi sajnos, de nem hinném hogy körbejárja az osztályt vagy az évfolyamot és keresgélni fog egy fiút, hogy "hé, te írtad nekem ezt a szerelmes levelet?". Ha a 17 éves srác is meleg akkor édes gesztusnak fogja vélni, de ha anonim sajnos szerintem nem fog utánajárni ki volt.

2020. jan. 22. 20:41
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon édes, anonim mit veszíthetsz? Ha csajokra kezd el tippelni, akkor tudod mi a helyzet, ha pedig laposkúszik haverkodhatok és kipuhatolhatod mi a helyzet. Hátha...
2020. jan. 22. 20:47
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

És ha névvel írnád, nem lenne nagyobb esély hogy összejön valami?

Ha rosszul reagálna rá, akkor még mindig mondhatod, hogy valaki trollkodott.

Ha viszont nyitott rá, akkor nem kell nyomoznia, hogy ez komoly volt valakitől, vagy csak szivatják.

Persze lehet, hogy nem jó ötlet.

2020. jan. 22. 21:30
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
melyik suliba jarsz? :D
2020. jan. 23. 00:16
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
en ugy csinálnám,hogy leirnam hogy nagyon tetszik,,és hogy nem tudom rola,hogy meleg e,es ezert a nevem nem merem leirni,de ha esetleg van benne nyiltsag vagy meleg akkor a nyugatinal egy kavezoba legyen hetfö deluta 6 kor :) ha ott lesz,akkor meleg es lehet megimsekedni,ha nem megy el,akkor hetero :)
2020. jan. 23. 08:11
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
#6-os Ez tök jó ötlet!
2020. jan. 23. 14:13
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Vagy megbeszeli a haverjaival, és ő az asztalnál ül, a haverok félrevonulva, és lebuktatják, felvételt keszítenek róla, és a suliban az lesz a téma wgy ideig.

Inkább más módon közeledj felé!

2020. jan. 23. 15:08
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nyugodtan írd rá a neved. :)

Én nagyon örülnék neki,ha egy ilyen levelet kapnék.

Amúgy sem veszíthetsz sokat,ellenben azzal,ha meg se próbálod.

17/f

2020. jan. 24. 01:11
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is tedd meg. De én inkább azt tanácsolnám, hogy a nevedet egyenlőre nem kéne megtudnia, szerintem egyenlőre elég lesz az is hogy tudja azt hogy fiú vagy (a reakció miatt) :)
2020. jan. 24. 14:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!