Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ti mit tennétek? 19/f

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek? 19/f

Figyelt kérdés
Suliban szokott lenni valentin napkor ilyen levél írás, amit egy dobozba rakunk és valentin napján ki lesznek osztva a levelek a címzettnek. Nem tudom hogy névtelenül is lehet ilyent tenni, de van egy 17 éves srác akiba pár hónapja megtetszett, hogy írhatnék neki egy anonim levelet, mert eddig csak magamnak írntam(igen, single forever vagyok :,) ). Nem annyira ismerjük egymást, de egy ilyen titkos levél talán valamit változtathat.

2020. jan. 22. 20:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk sok függ a kiszemelt személyiségétől is, nem kell ahhoz melegnek lennie, hogy ne nevesse ki. Én pl heteroként kaptam 19 évesen azonosneműtől udvarlást. Először nem esett le, csak amikor színt vallott. Kb " Ne haragudj de nem. Megtisztelő az èrdeklődésed, de én fiú párti vagyok. " Nem lett belőle harag.

Szerintem nyugodtan ìrjon neki név nélkül. Legalább a kérdező lelke megkönnyebbül. Utána klasszikus módon haverkodhatok vagy már előtte is. Menzán odaülsz és dumáltok vmi fiús témáról, filmről vagy tanárról stbstb. Úgyis rájössz hogy mi a helyzet. Ha még a levél előtt kezded tök ártatlanul rákèrdezhetsz "kaptál idén levelet? ".

De azzal hogy messziről sóvárogsz nem kerülsz beljebb.

Kíváncsi leszek a kifejletre 😊

2020. jan. 24. 15:16
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez jó ötlet nagyon. És ráírhatod a keresztnevedet is nyugodtan, vagy legalábbis írhatod úgy, hogy a levél szövegéből kiderüljön egyértelműen, hogy te is fiú vagy. Én ugyan heteró vagyok, de hasonló helyzetben nem érezném sértőnek egyáltalán, ha ilyen üzenetet kapnék. Inkább kedves és őszinte gesztusnak tartanám. Még egy kicsit talán imponálna is, hogy egy idősebb, végzős srácnak ennyire bejövök. :)
2020. jan. 25. 15:12
 13/18 A kérdező kommentje:
De a dökösök meg pár tanár osszaszét és el kell olvasniuk a levelet, hogy át tudják adni.
2020. jan. 25. 22:03
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó válaszoló vagyok. Ez egy elég szar rendszer akkor. Nem épp az lenne a lényege, hogy csak a kiszemelt láthassa az üzenetet, mások ne tudjanak róla? Meg egyébként is ez ilyen diktatúrákra jellemző módszer, hogy lehallgatni az állampolgárokat meg elolvasni a magánlevelezésüket... Nem is értem, miért kéne elolvasniuk magát a tartalmát. A továbbításhoz nem elég, hogy kívül szerepel rajta a címzett neve?
2020. jan. 26. 16:24
 15/18 anonim válasza:
100%

Biztosan ne írj ilyen témájú levelet. Még ha nagyon kis eséllyel ő is meleg lenne, valószínűleg nem akarná megkockáztatni, hogy az iskolában ezt megtudják. Tehát nem érnél el ezzel semmit 99,9%-ban, ez biztos. Ne kockáztass, menj fel egy bármilyen random meleg társkeresőre és keress ott magadnak valakit, ne pedig a saját iskoládból.

A magyarok ezt még mingig nem fogadják el. Szét lennél alázva napi 7 órában ha ez kiderülne. Én sulimban még anno volt egy hasonló balhé, úgy sajnáltam szegény srácot. És még verekedés is lett belőle, meg szaktanári stb...Tehát ultra nagy balhé volt.

A melegeknek az a sors jutott sajnos, hogy visszafogják és meghúzzák magukat sok esetben és egyátalán nem lehetnek önmaguk.

Majd ha lesz olyan munkahelyed ahol ezt tolerálják ott vállald fel, ezt a sulis dolgot meg skippeld.

29/f/bi

2020. jan. 26. 19:31
 16/18 anonim válasza:
100%

Szia!

Ez egy nagyon szép dolog tőled :)

Nekem biztos feldobnád a napom, ha nem az egész hetem :D

Esetleg az is megoldás lenne, hogy létrehozol egy email fiókot, vagy akármit, amit a levél végén leírsz.Ha meleg akkor rádír, beszélgettek, de rögtön ne mond el ki vagy, maradj anonim, hiszen ott van a lehetőség h átver.

Ez egy kicsit a Köszi Simon nevű filmre emlékeztet :D

Ha még nem láttad nézd meg , hasonlít a te "ügyedhez" :)

Sok sikert, és szorítok hogy legyen valami❤️💘 18/m

2020. jan. 26. 21:01
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de ez egy nagyon hülye ötlet, ha ő nem meleg.

Volt egy dokumentumfilm egy amcsi esetről ahol ez megtörtént, és a heteró srác nyílvános megalázásnak élte meg, hogy egy meleg kifejezte neki a vonzalmát. Úgy érezte, hogy a heteróságát vonja kétségbe, aztán egyik nap bement a suliba és lelőtte bosszúból.

Én melletted állok mert aranyos sztori, de ami neked romantikus és aranyos az egy heterónak nem feltétlen. És őszíntén szólva igazán nem értem, hogy néha az emberek miért nem gondolkoznak többet mielőtt cselekednének.

2020. jan. 28. 13:08
 18/18 A kérdező kommentje:
Nem tudtam neki írni anonim levelet, mert csak pár óráig volt az a doboz, amibe lehetett volna rakni, idén már papír se volt hozzá, nekem meg nem volt.....
2020. febr. 15. 12:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!