Fényképek alapján lehet-e lábfejről szobrot csinálni?
Sajnos én nem vagyok tehetséges művész, de érdekelne, hogy akad-e szobrász, aki elvállal egy furcsa munkát.
Lábfetisiszta vagyok és egy volt barátom lábfeje nagyon tetszik. Sajnos, mivel összevesztünk, nem tartjuk a kapcsolatot, így élőben nem áll rendelkezésre, de több irányból és szögből lefényképeztem a kis tappancsát. Nem tudom, hogy ilyenek alapján 3D-modellezhető-e a lábfej. A fotókon látszik az ujjak görbülete, egymáshoz viszonyított méreteik stb stb.
Ezt most ugye a humor kategóriába szántad?
De különben elvileg lehet ilyen csinálni. Léteznek olyan szoftverek, amik a fényképek alapján megcsinálják a 3D-s képet. Sőt, a 3D-s kép alapján némi robotikával elkészíthető maga a szobor is, többféle technikával, öntvényként, faragványként, bárhogy.
Az, hogy manuálisan megcsinálja valaki fénykép alapján, az is lehetséges, mindössze művészi tehetség és technikai tudás kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!