Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Kopasz női fényképek! Benned...

Kopasz női fényképek! Benned ezek a képek milyen érzést keltenek?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

Nekem ezek a képek amit éreztetnek velem az az erő, bátorság, szembemenés a társadalmi elvárásokkal, határozottság, kitörési vágy, magabiztosság, kíváncsiság, újra való törekvés, törekedés a férfiakkal való egyenlőségre, keménység, ugyanakkor nagyon egyedül érezhetik magukat bizonyos értelemben mert sokan nem értik meg őket, sablonoktól való mentesség, a merev női ideál lerombolása

2012. ápr. 12. 16:37
 1/8 anonim ***** válasza:
84%

Nekem az jut eszembe, hogy ha kemoterápia miatt kopasz, akkor sajnálom és jobbulást kívánok. Ha nem emiatt, akkor azt jelenti, hogy egy a nőiességére semmit nem adó nővel állok szemben.

Egy nő hosszű hajjal is lehet kemény és céltudatos. Régen rossz lenne, ha kopaszon lehetne csak bárki valaki.

Meg milyen merev női ideál lerombolása??? A nő attól nő, ahogyan kinéz és igenis szépséget, nőiességet kell sugároznia magából. Ez nem egy trend, mint a pin up, vagy a conzerv cipő. Ez alap.

2012. ápr. 12. 16:44
 2/8 A kérdező kommentje:

Szia 16:44!

Szerintem ez olyan értelemben merev megkötés mint hogy "Egy férfi nem férfi ha hosszú haja van, mert az nagyon lányos!", ergó a társadalomnak az az igénye hogy tüsi, vagy nagyon rövid haja legyen (Az esetek túlnyomó részében ez a megszokott elvárás, persze vannak kivételek) A társadalom szabja meg hogyan nézzél ki, öltözködjél, "mitől vagy nő vagy férfi", s ha nem nem felelsz meg ennek, "nem vagy igazi nő vagy férfi"

Véleményem szerint egy férfi úgy is lehet férfi ha hátközépig érő haja van, s egy nő is lehet nő kopaszon vagy tüsi hajjal, mert a lényeg a belső, a kisugárzás! Lehet egy fiúnak tüsi haja, ha legbelül gyenge jellem, nyafogó vagy gyáva, szerintem akkor nem feltétlen lesz ö férfi

2012. ápr. 12. 17:01
 3/8 beglerbég ***** válasza:
62%

Nekem azt juttatja eszembe, hogy csak simån tetszik nekije a rövid haj, mert kenyelmes, egyszeru gondozni, gyorsan szarad es talån meg jobban kiemeli az arcvonasokat.

Miert kell mindenbe eszmeket keverni? :)

2012. ápr. 12. 21:05
 4/8 anonim ***** válasza:
85%
Nekem azt, hogy személy szerint nem tetszik, de ha ettől boldogabb/jobban érzi magát, áldásom rá :D
2012. ápr. 13. 04:17
 5/8 anonim válasza:

Mivel az első képen egy színésznő volt, aki köztudottan egy film kedvéért vágatta le a haját, azért a pénz.

Azon kívül megdöbbent, mármint nem negatív értelemben, nincs vele semmi bajom, csak nekem nem lenne merszem. :)

Abban is lehet valami, amit te írtál, hogy egyedül érzik magukat, és ezzel akarják felhívni a figyelmet.

Szimplán az is lehet, hogy így érzi jól magát. :)

Viszont aki azért vágatja le a haját, hogy lerombolja a merev női ideálokat, vagy a sablonokat, lehet, az sem százas, bizonyos szint után. Ez szerintem visszavezethető a figyelemfelkeltésre.

2012. ápr. 26. 19:00
 6/8 anonim ***** válasza:

[link]

Demi Moore is levágatta egyszer a haját egy szerep kedvéért.Szerinted miért olyan jók az az amerikai filmek?Mert a szereplőknek teljesen azonosulni kell játszott karakterrel , ők arra törekednek hogy minél hihetőbb , élethűbb legyen a szerep.Ebbe bele tartozik a haj levágása vagy szőrzet növesztése , minden.Egyébként pl Demi sztriptízbárba járt hogy el tudja sajátítani a táncot egy film szerep kedvéért.Akik katonát játszanak a filmekben nekik pedig a seregben kell tölteni egy kis időt ahol valódi ezredes parancsol nekik.

2012. ápr. 29. 14:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem nőies, ha önként vágja le akkor valami nagyon nem stimmel nála, férfiszerepes leszbikus vagy rosszul értelmezetten feminista.Lehet rövid haja mondjuk 3-4 cm-es de az ilyen borostás meg tarkopasz az visszataszító. Ha betegség miatt ilyen az más, de a legtöbb nő ilyenkor vagy parókát hord vagy sapkát.
2012. ápr. 29. 16:52
 8/8 anonim ***** válasza:

Tegnap vágattam le tüsire a hajam, nő létemre, és nem vagyok leszbikus, se rosszul értelmezett feminista. Egyszerűen rohadtul untam már a frizurám, ami eddig is rövid volt és régóta izgatott engem és a páromat (Aki férfi, mert mint említettem, nem vagyok leszbikus), hogy a tüsi haj milyen lenne. Nekem tetszik, páromnak tetszik, még anyámnak és "anyósomnak" is tetszik, a többi ember véleménye meg nem érint olyan mélyen, hogy nekik öltözködjek/vágassak hajat. Szerintem egy nő tüsi hajjal is lehet szép (Nem, nem magamra gondolok. Nekem Portman kisasszony is tetszett tüsin :)) Kinek, milyen haja van, az egyéni döntése, engem nem zavarna egy kopasz nő látványa, ahogy a hosszú hajú férfiakat sem szólom meg. Persze, nem azt mondom, hogy nincsenek önálló gondolataim dolgokról, pl.: nekem a raszta haj nem jön be, mert egyszerűen az ősember ugrik be róla és szívem szerint samponnal kergetném végig a fél városon, de sosem jutnék el a tettlegességig (Értsd: sosem kergetnék végig egy raszta hajú embert samponnal a fél városon valóságban) valaki hajviselete miatt.

UI.: Azért Natalie Portman egy állati jó film kedvéért vált meg a hajától :)

2012. jún. 10. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!