Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyenek a DM-es fényképek?

Milyenek a DM-es fényképek?

Figyelt kérdés
Szeretnék képet előhívatni, csak nem tudom, hogy milyen minőségűek. Nektek milyen tapasztalatotok van vele? Egy másik kérdés, hogy erre fel lehet használni a 25%-os kupont vagy a 15%-os végösszegit?
2012. márc. 11. 13:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, fel lehet használni a kupont és jó minőségű szerintem.
2012. márc. 11. 13:12
 2/5 anonim válasza:

No problem. Én mindig ott hívatom elő, vagy a Rossmannban! Egy szavam sem lehet, szerintem nagyon jók!! Főleg ha számítógépen keresztül töltöd fel, mert ott van egy progi, ami jelzi, ha rossz a kép minősége, és elve azt már nem is éri meg előhívatni, mintha CD-re írod ki, így mindent előhívnak ami rajta van.

Szerintem fel lehet használni, de mindenképp kérdezz utána!

2012. márc. 11. 13:13
 3/5 anonim ***** válasza:
MIndkét kupont fel lehet rá használni, én is így szoktam. És jó minőségűek is:)
2012. márc. 11. 13:14
 4/5 anonim válasza:
Jók, ha nem az alapot választod, hanem az asszem "paradicsomi fotókat". mi tőlük rendeljük mindig neten feltöltve, csak értemész mikor elkészült. Nagyon szeretjük!
2012. márc. 11. 13:25
 5/5 anonim válasza:

Mi február elején 400 képet hívattunk elő elő ezekkel a kuponokkal. 200 kép 2 példányban, egy sorozat a mamáéknak, és egy nekünk. Még ott az üzletben átlapoztuk, és 2-2 db nem sikerült, fekete lett a baba szája a képeken. Azt nem is kellett kifizetni.

Amúgy nagyon jó minőségűek lettek a képek, ide visszük továbbra is előhívatni.

2012. márc. 11. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!