Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ti mit szerettek lábfétis terén? Miket szoktatok csinálni?
Én nem értem a lábfétist, de a kérdéshez kapcsolódik. Kérlek elmagyaráznátok, hogy ez miért jó? Vagy mi bajotok van? Tegyük fel, hogy ott áll előttetek egy csaj fiatal, 95D mellekkel, hosszú szép hajjal, gyönyörű arccal, formás fenékkel, de a lába nem tetszik ezért nem jöttök vele össze? Gondoljátok végig ez normális? Mármint elnézést, ha megbántok valakit, de akkor lényegében Jeti fanatikusok vagytok?
23F
Akkor valószínűleg akinek láb fétise van, annak is csak egy plusz izgató dolog. Legalábbis nálam csak enyhe fetish, szóval nem különösebben számítana.
Ha nem vetted volna észre, jeleztem is az általad hivatkozott #4es hozzászólasban, hogy más kategória...
Ohhh elnézést kérek mindenkitő, na basszus bele sétáltam a kelepcébe. Én voltam aki hozta a 95D-s példát.
Bocsánatot szeretnék kérni minden melegtől, nem szerettelek volna ezzel megsérteni titeket, figyelmetlen voltam és ez az én hibám, ezer bocsánat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!