Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi lenne a legokosabb döntés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne a legokosabb döntés ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
28 éves vagyok és meleg. Van egy 34 éves lány aki szerelmes belém, és én nem merek neki nemet mondani mert mentálisan beteg, nagyon társfüggő és ha én ezt megmondanám neki hogy nem szeretem, akkor félek hogy összeroppanna, és azt én nem bocsájtanék meg magamnak. Közben meg teljesen más vágyaim vannak, és ha találnék magamnak egy igazi párt, azt nem tudom hogy mondom majd el neki, félek hogy bűntudatom lesz ezért. (Ja és a lánnyal egy helyen dolgozunk tehát kerülni sem tudom)
2020. jan. 24. 21:07
 1/6 anonim ***** válasza:
7%
Ne legyél aberrált meleg, meg van oldva
2020. jan. 24. 21:09
 2/6 anonim ***** válasza:
72%

Ha nem voltál még nővel; egy próbát megér.

Három évig azt hittem:meleg vagyok.

Közben meg enyhe bi.

2020. jan. 24. 21:29
 3/6 anonim ***** válasza:
76%
A #2-es jó tippet adott :) A kapcsolat- és érzelemfüggők addig szerelmesek valakibe, amíg nem találnak új "alanyt" a vágyainak. Egyszerűen csak hárítanod kell, kitérned a kétértelmű próbálkozásai elől s idővel lesz új "alanya".
2020. jan. 24. 22:13
 4/6 anonim ***** válasza:
65%
2-3 valaszolo. Ebben a kerdesben nem az identitasanak a megkerdojelezese a tema. Szerintem ne mond meg neki nyersen, hogy nem az eseted, csak kicsit keruld es le fogja szurni, hogy nem jon be neked.
2020. jan. 25. 00:10
 5/6 anonim ***** válasza:
36%

Kedves Kérdező!

Tudd, hogy mindekinek a saját boldogsága a legfontosabb!!

Miért tennél olyant (főleg hosszú távon), amiben nem érzed magad jól?

Azért hogy valaki boldog legyen?

Azért hogy ő ne roppanjon össze, miközbe Te igen?

Én sem vagyok mentálisan egészséges mégis eltudtam viselni 3!! Visszautasítást is. (Attól függetlenül hogy nem lány vagyok)

És ha egyszer megtudja hogy miért akartad őt "boldoggá" tenni?

7 milliárd ember él a Földön, és rengeteg sok férfi.

Majd újból szerelmes lesz valakibe aki igazán boldoggá tudja tenni.

Nem azt mondom, hogy ne támogasd, de ha barátságnál többet nem tudsz felajánlani, azt neki is meg kell értenie..

A lényeg hogy mindenkinek a saját boldogsága a legfontosabb.

2020. jan. 25. 09:45
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha belemész egy ilyen kapcsolatba, a tragédia garantált, tönkre teszed a saját és az ő életét is
2020. jan. 26. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!