Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a helyes döntés szerintetek ilyen helyzetben?
Ha egyik fiú barátom rámnyomul elég nyilvánvalóan pl strandon vagy tópartnál fürdés közben..
Ilyen szitunál mi a helyes döntés ha nekem se közömbös a fiú?:)Érdemes inkább kihátrálni a helyzetből vagy engedni hogy történjen ami történik?:)
Utóbbi pár hétben többször is voltam ilyen helyzetben és mivel elég váratlan volt így nem volt nekem egyszerű kezelni a helyzetet hogy ne hozzak rosz döntést és ne bánjam meg vagy ne bántsam meg őt:S:)
Az a kérdés, hogyan hárítsd el a közeledését anélkül, hogy végleg elriasztanád őt, mert (1) jólelkű vagy, nem akarod megbántani, (2) nem akarod elriasztani a további próbálkozástól, ami (3) tetszene neked, vagy (4) engednél neki, de nem akkor és ott?
A (4) esetre javaslom a "jaj, ne most!", illetve a "jaj, ne itt!" alkalmazását, a többi esetben a mosolygást, másról beszélést.
Ha viszont mégis hagyni akarod magad, akkor add oda a törölköződet a fiúnak, hogy tekerje a csípője köré, ne látsszon az erekciója, és engedd a beszélgetést szabadon, közben erősen gondolkozz rajta, hogy hol tudnátok folytatni.
Mit kellett ezen megkérdezni...?!
Te is akarod,ő is akar téged,akkor mi a gondod?Zárdába szeretnél vonulni? Akkor ISTEN MENTS,meg ne próbáld.
Ha nem akkor mikor megint közeledik,de ha nem ,akkor te közeledj és cuppanj rá az ajkaira.Lesz ami lesz.
Utána a többi kiforrja magát TE fiatal szűz lány.
Csak annyit engedj amennyit könnyen és természetesen tudsz. Ha kell mond meg neki, hogy nem közömbö, hogy tudja nem kikosarazod, de lassítson.
Persze csak azután ha már kitaláltad, akarsz-e tőle valamit.
32F
Ha bejöttök egymásnak, akkor miért nem flörtölsz vele?
Vedd fel a fonalat és játssz vele.
Szép lassan, vagy gyorsan a dolgok jönnek maguktól, csak ne szerencsétlenkedj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!